UEFA για ΑΕΚ: Από την καταστροφή στην αναγέννηση – Σε εγρήγορση η ολλανδική αστυνομία για το ματς με τον Άγιαξ (video)

Η ΑΕΚ κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League και ετοιμάζεται για την επιστροφή της στη… γιορτή με τα αστέρια. Στο πλαίσιο αυτό, η UEFA ετοίμασε ένα πολύ όμορφο βίντεο για την επιστροφή της Ένωσης στους ομίλους της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια.

Παράλληλα, στο βίντεο γίνεται αναφορά στις δύσκολες ημέρες που πέρασε η πρωταθλήτρια

Ελλάδος και στην αναγέννησή της τα τελευταία πέντε χρόνια. Επιπλέον, φιλοξενείται συνέντευξη του αρχηγού της ομάδας, Πέτρου Μάνταλου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σχολίασε: Εντυπωσιακό αν μη τι άλλο και ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζεται η επιστροφή της ΑΕΚ στους ομίλους του UEFA Champions League, μετά από δώδεκα χρόνια είναι το πρώτο video της συνολικής σειράς που έχει ετοιμάσει το σχετικό τμήμα media content της UEFA.

Mε επίκεντρο τη συνέντευξη του αρχηγού της ομάδας μας Πέτρου Μάνταλου και με background τα πλάνα της ιστορικής πρόκρισης κόντρα στη Vidi στο πρώτο μέρος του συνολικού αφιερώματος στο «ποδοσφαιρικό παραμύθι» της κιτρινόμαυρης επιστροφής παρουσιάζεται συνολικά η πορεία της ΑΕΚ από τον υποβιβασμό και την οικονομική διάλυση του 2013 στην αγωνιστική επιστροφή αλλά και στην αναγέννηση σε όλα τα επίπεδα πέντε χρόνια μετά.

Δείτε το βίντεο με το πρώτο μέρος του αφιερώματος:

****
Αγώνας με μεγάλο ρίσκο χαρακτηρίστηκε από την ολλανδική αστυνομία αυτός που θα διεξαχθεί σε λίγα 24ωρα στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» του Αμστερνταμ. Αντίπαλοι είναι ο Αγιαξ και η ΑΕΚ, στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Champions League (19/9, 19:55) και θα πρέπει να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα. Η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ και άλλα ζητήματα θα διευθετηθούν στις συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας, καθώς η πρώτη έγινε την Πέμπτη (13/9) στο Αμστερνταμ.

Στο μεταξύ, στην Αθήνα βρίσκονται απεσταλμένοι της Μπενφίκα ενόψει του αγώνα της 2ας Οκτωβρίου. Υπήρξε συνεργασία για το θέμα των εισιτηρίων (περίπου 1.000) που θα πάρουν οι Πορτογάλοι, καθώς και για άλλα οργανωτικά θέματα του αγώνα. Ακολούθησε ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, με τους ανθρώπους των «Αετών» να εκφράζουν τον θαυμασμό τους.

Το απόγευμα της Πέμπτης (13/9) πριν από την προπόνηση θα γίνει στα Σπάτα η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας για την σεζόν 2018-19.

Keywords
Τυχαία Θέματα