Βουλευτής δούλευε ως σπερματεγχύτης για να οδηγεί μηχανάκι (εικόνα)

Ήταν μία πληροφορία που και να μην την ξέραμε, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Ο ίδιος όμως θέλησε να ενημερώσει για τις δουλειές τις οποίες έχει κάνει και σίγουρα μία από αυτές… προκαλεί διάφορα αισθήματα.

Ο λόγος για τον Μάκη Μπαλαούρα, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά, έκανε γνωστό ότι για χάρη της αγάπης του για την οδήγηση με μηχανή, έγινε μέχρι και σπερματοχύτης.

«Είμαι από πολύ μικρός οδηγός, από 13 χρόνων. Επειδή μου άρεσε το μηχανάκι, ήθελα να φεύγω και να γυρίζω. Είμαι

άνθρωπος του ανοίγματος, της πιάτσας. Ο πατέρας μου είχε ένα μπακάλικο στο χωριό και είχαμε ένα κάρο με το οποίο τρέχαμε και τροφοδοτούσαμε τα άλλα χωριά. Ταυτόχρονα, ήθελα και μηχανάκι. Πλεύριζα κάποιους που είχαν.

Εγώ ήμουν πιτσιρικάς δεν είχα δικαίωμα να νοικιάσω ή να οδηγήσω παρά μόνο κρυφά. Ακόμα και σπερματεγχύτης έγινα προκειμένου να οδηγώ το μηχανάκι. Αυτή είναι μια ειδικότητα κάποιων ανθρώπων που είναι κατά κάποιον τρόπο κτηνίατροι και αναλαμβάνουν να γονιμοποιήσουν τις αγελάδες. Είχαν σπέρμα καλής ποιότητας, προκειμένου να γονιμοποιηθεί η αγελάδα. Και τρέχαμε σε χωριά και γονιμοποιούσαμε τις αγελάδες», δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Μπαλαούρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα