Βοηθός του Αναστασιάδη στην Εθνική ο Γιαννακόπουλος

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος επέστρεψε στην εθνική ομάδα, καθώς συμφώνησε κι αναλαμβάνει βοηθός του ομοσπονδιακού τεχνικού Άγγελου Αναστασιάδη.

Έτσι, ο Άγγελος Μπασινάς (τεχνικός διευθυντής) δεν θα είναι το μοναδικό πρόσωπο της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004 που θα βρίσκεται στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο παλαίμαχος άσος που έγραψε τη δική του σπουδαία ιστορία -και- με τη φανέλα της «γαλανόλευκης», θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο Stelios και Άγγελος Αναστασιάδης

βρέθηκαν, μάλιστα, την Πέμπτη (7/2) μαζί με τον Άγγελο Μπασινά στο Περιστέρι, για να παρακολουθήσουν από κοντά τον προημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΑΕΚ.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να επικυρωθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στις 26 Φεβρουαρίου.

****
Αποχώρησε από την εθνική Κολομβίας ο Χοσέ Νέστορ Πέκερμαν, ύστερα από επιτυχή παρουσία 6,5 ετών στην τεχνική ηγεσία των «καφετέρος» και τη θέση του πήρε ο Κάρλος Κεϊρόζ, ο οποίος έφυγε από τον πάγκο της εθνικής ομάδας του Ιράν.

Ο 69χρονος Αργεντινός είχε πιάσει δουλειά τον Φεβρουάριο του 2012 και οδήγησε την Κολομβία σε δύο συνεχή Μουντιάλ (2014, 2018), φτάνοντας ως τα προημιτελικά στη διοργάνωση της Βραζιλίας και μετρώντας 42 νίκες, 20 ισοπαλίες και 16 ήττες σε 78 αγώνες.

Ο 65χρονος πορτογάλος τεχνικός, μετά από οκτώ χρόνια στο Ιράν, αποχωρεί και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην εθνική Κολομβίας. Ο Κεϊρόζ είναι ήδη στην Κολομβία και παρουσιάστηκε από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας.

Fresh from Colombia with @elespectadorhttps://t.co/IZoFpq6WoX

— Filipe Santos (@filipedfsantos) 7 Φεβρουαρίου 2019

#OFICIAL: Carlos Queiroz , es nuevo director técnico de la selección Colombia. El portugués de 65 años de edad , llega para reemplazar a José Pekerman. Recordemos que tuvo un excelente papel con Irán pic.twitter.com/7CaQloUe6d

— Más de fútbol (@Masdefutb0l) 7 Φεβρουαρίου 2019

Colombia hizo oficial la llegada de su nuevo timonel, Carlos Queiroz, el técnico portugués tendrá su primera prueba en la próxima Copa América.
Queiroz, 65 años, llega para reemplazar a José Pekerman, quien dejó el cargo en septiembre.#carlosqueiroz #rojadirectapty pic.twitter.com/zrVQ0ckpoQ

— Roja Directa (@Rojadirecta_pty) 7 Φεβρουαρίου 2019

¡Casi no lo sueltan entre los hinchas y jugadores! Impresionante despedida de Carlos Queiroz en Irán, todo está libre para ‘LA TRICOLOR’

¿Le quedamos debiendo a José Pékerman algo así?
Video > https://t.co/wjqBjjzGTi pic.twitter.com/3J9Mu0TkTY

— ComuTricolor (@ComuTricolor) 30 Ιανουαρίου 2019

¡Y esto se conoce justo el día de la presentación del nuevo DT! La primera herencia de José Pékerman que debe cuidar y mejorar Carlos Queiroz con ‘LA TRICOLOR’

Michos lo critican, pero ‘Don José’ hasta ahora ha sido el mejor… > https://t.co/KJAOj7dBx0 pic.twitter.com/08GkvF9kLA

— ComuTricolor (@ComuTricolor) 7 Φεβρουαρίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα