Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Ανάμεσα στον Ηλία και τη Μαρίνα δεν έχει φύγει ο έρωτας και η αγάπη

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στα νέα επεισόδια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και αποκάλυψε τι θα δούμε στη σχέση Μαρίνας – Ηλίας.

Τι συμβαίνει στον Ηλία και τη Μαρίνα τη νέα χρονιά;

Είναι πάλι καθημερινές ιστορίες. Ο Ηλίας και η Μαρίνα διαφωνούν με αφορμή ένα φλουρί και ένα εισιτήριο για το Παρίσι, ενώ στο επόμενο η Μαρίνα προσκαλεί το σμήναρχο Βαρδάνη στο σπίτι, για να πάρει μια καλή μετάθεση ο γιος τους Αλέξανδρος. Και σε κάποιο από τα επόμενα, ο Ηλίας σκέφτεται επειδή το λάδι είναι ακριβό να πάνε στο χωριό και να μαζέψουν τις ελιές για να κάνουν το δικό τους λάδι.

Το θέμα της Πιλάρ επανέρχεται;

Όχι τόσο συχνά.

Τελικά, οι άνδρες είναι πιο διαλλακτικοί στις επιλογές των παιδιών τους;

Το αγόρι δυσκολότερα ξεκολλάει από τη μητέρα και η μητέρα από το αγόρι.

Αν ο Ηλίας είχε κόρη;

Μπορεί να έκανε τα ίδια. Πάντα θα ήθελε να κρίνει ποιος είναι ο σωστός γαμπρός που θα μπει στο σπίτι. Θα ήταν αγχωμένος.

Τι θεωρείτε ότι κάνει την καθημερινότητα ενός ζευγαριού καλύτερη;

Το να μη θεωρείς κάτι δεδομένο. Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό. Και μέσα στην πορεία να μπορείς να αλλάζεις. Ζώντας πέντε χρόνια αυτό το χαρακτήρα, η ερώτηση που μου κάνουν είναι πώς την αντέχεις . Και απαντώ ότι για να ζεις με έναν άνθρωπο και να αντέχεις αυτά, σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι δεν έχει φύγει ο έρωτας και η αγάπη. Σαν μωρά παιδιά είναι οι δυο τους. Και αυτή την παιδικότητα πρέπει να κρατάνε τα ζευγάρια μεταξύ τους και το χιούμορ. Αλλά θέλει δουλειά για να γίνει αυτό.

Πηγή: 7 Μέρες TV

Keywords
Τυχαία Θέματα