Συγκλονίζει ο πατέρας της 23χρονης – «Θα μιλήσω μετά την κηδεία της κόρης μου» (video)

Οι γονείς της 23χρονης δεν γνωρίζουν τίποτα για την ενδεχόμενη σχέση της κόρης τους με σατανιστικές τελετέςΘα κάνει δηλώσεις αφού πραγματοποιηθεί η κηδεία της κόρης τουΤο ηχητικό μήνυμα που άφησε ο 30χρονος Γερμανός στην πρώην σύντροφό του, λίγο πριν την αυτοκτονία του

Συγκλονισμένος είναι ο πατέρας της 23χρονης από τη Βουλγαρία που βρέθηκε νεκρή στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα της Κεφαλονιάς μαζί με τον 30χρονο σύντροφο της από τη Γερμανία.

Δείτε επίσης: Ανατροπή στο θρίλερ της Κεφαλονιάς – Τι αποκαλύπτει η ιατροδικαστής

(εικόνες)

Αν και όλες οι ενδείξεις των αρχών οδηγούν στο συμπέρασμα πως οι δύο τουρίστες πριν βάλουν τέλος στη ζωή τους είχαν πραγματοποιήσει μια σατανιστική τελετή, οι γονείς της κοπέλας δεν γνωρίζουν το παραμικρό ενώ ενημερώνονται για τις εξελίξεις της υπόθεσης από τα δημοσιεύματα.

Τα ίχνη της κοπέλας είχαν χαθεί από τις αρχές Ιουλίου και οι γονείς της την αναζητούσαν χωρίς όμως να καταφέρουν να την εντοπίσουν. «Δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα. Μετά την κηδεία της κόρης μου θα μιλήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατέρας της 23χρονης, Κρίστο Μποτούσεβ.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έρχονται από τις γερμανικές αρχές, ο 30χρονος Γερμανός είχε αφήσει ηχητικό μήνυμα στην πρώην σύντροφό του, λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του. Στο ηχητικό μήνυμα της έλεγε να συνεχίζει τη ζωή της και να μην κάνει «τα ίδια που έκανε και εκείνος».

Δείτε επίσης: Θρίλερ με τη διπλή αυτοκτονία στην Κεφαλονιά – Η εξαφάνιση της 23χρονης λίγους μήνες πριν

Δείτε επίσης: Αποκαλύψεις για τους σατανιστές στην Κεφαλονιά – «Αυτά που κάνω εγώ, μην τα κάνεις εσύ»

Δείτε επίσης: Πεντάλφα και κεριά βρέθηκαν στο σπίτι στην Κεφαλονιά – Σοκάρουν τα ευρήματα (εικόνες)

Keywords
Τυχαία Θέματα