«Βόμβες» από τους Νετς – Κάνει δική του… τριάδα για τίτλο με Ντουράντ, Ίρβινγκ και ΝτεΆντρε Τζόρνταν (video)

Οι Νετς είναι αποφασισμένοι να χτυπήσουν τον τίτλο την επόμενη σεζόν στο NBA και έτσι φέρνουν στην ομάδα του μια τριάδα… φωτιά. Με το που άνοιξε επίσημα η περίοδο των μεταγραφών στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, το Μπρούκλιν αναμένεται να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Κέβιν Ντουράντ, καθώς ο τέως σούπερ σταρ του Γκόλντεν Στέιτ συμφώνησε να ενισχύσει τους Νετς για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, έναντι 164 εκατομμυρίων δολαρίων. Μόνο που στο Μπρούκλιν έρχονται

πακέτο και οι Καϊρί Ίρβινγκ, ΝτεΆντρε Τζόρνταν.

Για τον Κέβιν Ντουράντ θα πρέπει να δούμε και το πώς θα επιστρέψει από τον σοβαρό τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα στους φετινούς τελικούς με τους Τορόντο Ράπτορς. Το σίγουρο είναι πως θα μείνει εκτός παρκέ για ένα χρόνο. 

Μετά από τρία χρόνια στους «Πολεμιστές», ο KD επέλεξε την ομάδα του Κένι Άτκινσον ως επόμενο κεφάλαιο στο βιβλίο της ζωής του, με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται άμεσα.

Ο Ντουράντ θα ηγηθεί μιας σούπερ πεντάδας, την οποία θα ενισχύσουν επίσης οι Κάιρι Ίρβινγκ, που συμφώνησε με τη σειρά του σε τετραετές συμβόλαιο με 141 εκατομμύρια και ΝτεΑντρέ Τζόρνταν.

Έτσι, οι Νετς κατόρθωσαν να κάνουν ό, τι ήθελαν: να φτιάξουν μια σούπερ ομάδα, ένα συγκρότημα το οποίο θα γίνει το σημείο αναφοράς στην ανατολική περιφέρεια, με στόχο τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Ντουράντ δεν θα παίξει την περίοδο 2019-20 για να επανέλθει από τον τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα, που υπέστη στον πέμπτο αγώνα της σειράς των τελικών απέναντι στους Ράπτορς.

Οι Νετς ήθελαν, πάση θυσία, ένα αστέρι και δεν τους φόβισε η ιδέα πως έπρεπε να τον περιμένουν. Ο Ντουράντ είναι ο Ντουράντ, ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες που κυκλοφορούσαν ελεύθεροι, ένας από τους καλύτερους σκόρερ στην ιστορία και ο οποίος στα τρία χρόνια παραμονής του στους Γουόριορς έγινε πιο πλήρης από ποτέ.

Κι αυτό είναι μόνο η αρχή για τους Μπρούκλιν Νετς, οι οποίοι, φέρεται να έχουν εξασφαλίσει το «ναι» τόσο του Καϊρί Ίρβινγκ όσο και του ΝτεΆντρε Τζόρνταν. Ο πρώην παίκτης των Μπόστον Σέλτικς θα δεσμευτεί επίσης για τέσσερα χρόνια για 141.000.000 δολάρια.

Kevin Durant Set to Sign £129m Brooklyn Nets Deal Along With Kyrie Irving And DeAndre Jordan https://t.co/8J9GD7fH0s pic.twitter.com/tW8iat4M86

— RojasMedia (@RojasMedia1) 1 Ιουλίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα