Βαρουφάκης «αφιερώνει» σε Τσίπρα: Ας μιλήσουν οι Ενήλικες στο Δωμάτιο

Δεν άφησε αναπάντητα τα όσα του καταλόγισε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ1, σχετικά με τις συνεργασίες, ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Με την προχθεσινή του δήλωση ότι εφόσον μπει στη Βουλή μπορεί να συνεργαστεί με όλα τα κόμματα -πλην της Χρυσής Αυγής- να παρερμηνεύεται, όπως δήλωσε ο ίδιος, ο Αλέξης Τσίπρας

σχολίασε σχετικά στο πλαίσιο της συνέντευξής του. Είπε συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας: Είναι σαν να υποτιμά τη νοημοσύνη αυτών των ανθρώπων οι οποίοι αντιλαμβάνονται τις χαοτικές διαφορές ανάμεσα στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

Το ΜέΡΑ25 εξέδωσε στη συνέχεια ανακοίνωση, στην οποία χρέωσε στον πρωθυπουργό fake news, ενώ με έκδηλη ειρωνεία τον παρέπεμψε στο περίφημο κεφάλαιο του βιβλίου του «Ανίκητοι Ηττημένοι», «Ενήλικες στο Δωμάτιο», ατάκα την οποία είχε πει η Κριστίν Λαγκάρντ στον Αλέξη Τσίπρα, στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις του 2015, εκφράζοντας την αγανάκτησή της για τη στάση του τότε υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο πρωθυπουργός που εφάρμοσε πιστότερα τα Μνημόνια και είχε την πιο ανέφελη συνεργασία με την Τρόϊκα, βγήκε στην τηλεόραση να κατηγορήσει τον Γιάνη Βαρουφάκη ότι «θα συνεργαζόταν με τον Σόιμπλε» (αναπαράγοντας και το fake news για συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία).

Αντί μιας ειλικρινούς μεταμέλειας και της αρχής μιας δύσκολης και μακράς πορείας προς την εξιλέωση, ο κ. Τσίπρας φαίνεται να αποφάσισε ότι θα πιεί μέχρι τέλους το πικρό ποτήρι της άρνησης της πραγματικότητας και της εξαπάτησης του λαού αλλά και του εαυτού του. Οι Έλληνες πολίτες αξίζουν κάτι καλύτερο. Ήρθε η ώρα για Ενήλικες στο Δωμάτιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα