Τρόμος για τουρίστρια σε μπαρ της Ζακύνθου: «Έριξαν χάπι στο ποτό μου»

Σε θρίλερ εκτυλίχθηκε η βραδιά μίας Ιρλανδής τουρίστριας στη Ζάκυνθο, η οποία είχε βγει να διασκεδάσει μαζί με φίλες της, όταν δύο άγνωστοι άνδρες την πλησίασαν και της έριξαν ένα χάπι στο ποτό της.

Το περιστατικό κατέγραψε η μία φίλη της 22χρονης κοπέλας με το κινητό της τηλέφωνο και ανήρτησε τη φωτογραφία στο facebook, προειδοποιώντας όλες τις κοπέλες που πηγαίνουν σε μπαρ να είναι πολύ προσεκτικές.

Όπως είπε η 22χρονη σε βρετανική εφημερίδα, είχε φθάσει με φίλες της στη Ζάκυνθο πριν από τρεις ημέρες

όταν συνέβη το περιστατικό: «Ήμουν στη Ζάκυνθο και περνούσα υπέροχα. Ήταν και δύο αλήτες που νόμισαν ότι θα ήταν αστείο να μου ρίξουν ένα χάπι στο ποτό μου. Δόξα τω Θεώ οι φίλες μου το πρόσεξαν πριν το πιω και φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία. Ορισμένοι άνθρωποι μπορούν να γίνουν τόσο κακοί και να καταστρέψουν τις διακοπές κάποιου για ποιο λόγο; Είμαι ευτυχής που δεν ήπια γουλιά μετά απ’ αυτό».

«Δεν μιλούσαμε καν με αυτούς τους άνδρες. Ήταν τελείως άγνωστοι και δεν προσπάθησαν καν να μας γνωρίσουν. Απλά ήρθαν από πίσω μου και έκαναν αυτό το πράγμα. Η αρχική μου αντίδραση ήταν να πετάξω το ποτό κάτω. Πήγα στους πορτιέρηδες και τους έδωσα περιγραφή των δύο ανδρών, όμως εκείνοι πρέπει ήδη να είχαν φύγει από το κλαμπ. Δεν καταλαβαίνω πώς ένας άνθρωπος μπορεί να είναι τόσο άθλιος, ώστε να προσπαθήσει να καταστρέψει τις διακοπές μιας κοπέλας με αυτόν τον τρόπο. Ακόμα και στην πατρίδα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος», αναφέρει στη συνέχεια η 22χρονη.

Keywords
Τυχαία Θέματα