Can Yaman: Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον "Φτερωτό Θεό"

Ο Τούρκος ηθοποιός Τζαν Γιαμάν, που πρωταγωνιστεί στην, τουρκικής παραγωγής, επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΙ με τίτλο "Φτερωτός Θεός", βρίσκεται στην Αθήνα αυτές τις μέρες και προκαλεί αναστάτωση όπου κι αν πάει.

Μάλιστα, ο γοητευτικός ηθοποιός υπήρξε η αιτία για να συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου στο Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", που έσπευσε για να τον υποδεχθεί, να τον δει από κοντά και, φυσικά, να φωτογραφηθεί μαζί του. Πάμε να δούμε πέντε πράγματα

για τον όμορφο ηθοποιό.

1. Η ηλικία του

Γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1989 στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. Είναι δηλαδή 30 ετών.

2. Εργάστηκε ως δικηγόρος

Ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών και αποφοίτησε από το Νομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Yeditepe το 2012.

Στη συνέχεια εργάστηκε για έξι μήνες ως δικηγόρος. Μετά κέρδισε σε έναν διαγωνισμό μοντέλων και συνέχισε ως ηθοποιός.

3. Χρυσό Βραβείο Πεταλούδας

Έλαβε το Χρυσό Βραβείο Πεταλούδας για τον καλύτερο ηθοποιό ρομαντικής κωμωδίας το 2018, για τον ρόλο του στο Erkenci Kuş.

4. Πώς διατηρεί το καλογυμνασμένο κορμί του

Λατρεύει το μπάσκετ, το πινγκ πονγκ, το ράφτινγκ και το μπάτμνιντον. Έχει προσωπικό πρόγραμμα γυμναστικής που περιλαμβάνει πυγμαχία και CrossFit πέντε ημέρες την εβδομάδα, ενώ ακολουθεί και μία ειδική δίαιτα για τη δημιουργία μυών.

5. Η παρεξήγηση με τη χειρονομία που προκάλεσε σάλο

Ο ηθοποιός επισκέφτηκε την Ακρόπολη κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα για να θαυμάσει τον Παρθενώνα.

Ωστόσο μία κίνησή του ερμηνεύτηκε αρνητικά από αρκετούς χρήστες του διαδικτύου, καθώς ο Can Yaman φαινόταν να υψώνει το μεσαίο του δάχτυλο, την ώρα που πίσω του ανέμιζε η ελληνική σημαία.

Ο ίδιος, έδωσε εξηγήσεις την ίδια μέρα, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "Καλό μεσημεράκι", όπου δήλωσε πως δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλει την ελληνική σημαία και πως σίγουρα είναι τρελός όποιος νομίζει κάτι τέτοιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα