Σύλληψη δύο ατόμων για ποσότητα κοκαΐνης στη Φλώρινα

Μικροποσότητες κοκαΐνης εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Φλώρινας μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν σε έναν 48χρονο και μία 34χρονη που κινούνταν με το ΙΧ τους στην πόλη της Φλώρινας.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στην κατοικία τους εντοπίστηκαν συνολικά 27,1 γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητες χαπιών και ζυγαριά ακριβείας. Οι δύο συλληφθέντες μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

****

Εν τω μεταξύ, στη σύλληψη

του δεύτερου κρατούμενου από τους τέσσερις συνολικά που είχαν δραπετεύσει από τις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας στις 28 Αυγούστου προέβη η ΕΛΑΣ.

Ο 24χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στις 15 Σεπτεμβρίου στην Ομόνοια από άνδρες της Ομάδας Ζ. Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τριών ετών και εννέα μηνών για σωματικές βλάβες και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί ενδοοικογενειακής βίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος από τους τέσσερις δραπέτες είχε συλληφθεί στις 3 Σεπτεμβρίου στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

(πληροφορίες από lawandorder.gr, astynomia.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα