Τροχαίο για τον Μπόρις Τζόνσον έξω από το κοινοβούλιο (video)

Τροχαίο ατύχημα είχε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον τη στιγμή που αναχωρούσε με το αυτοκίνητό του από το βρετανικό κοινοβούλιο, το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιουνίου.

Τη στιγμή που ο Μπόρις Τζόνσον αναχωρούσε από το κοινοβούλιο της χώρας, ένας κούρδος διαδηλωτής έτρεξε προς τον δρόμο και έπεσε πάνω στα οχήματα που συνόδευαν το αυτοκίνητο του βρετανού πρωθυπουργού. Ο οδηγός του αυτοκινήτου πάτησε φρένο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το μπροστινό αυτοκίνητο.

dir="ltr" lang="en">Bois Johnson in car crash at Parliament. Just now. Security drives into back of his car as Kurdish protester runs into road. pic.twitter.com/k1kCplzyZ5

— Steve Bray #HoldThemToAccount (@snb19692) June 17, 2020

Στη συνέχεια προκλήθηκε αναστάτωση στους διαδηλωτές, ενώ τα αυτοκίνητα τόσο του πρωθυπουργού, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, όσο και της συνοδείας του απομακρύνθηκαν από το σημείο.

BREAKING: Crash as Boris Johnson’s convoy targeted by Kurds outside parliament in protest at Turkish airstrikes on Maxmur and Şengal #TwitterKurds https://t.co/277Y5pMIWO pic.twitter.com/SZpC421mah

— Kurdistan Solidarity Campaign (@KurdsCampaign) June 17, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > altsantiri