Αρπαγή Μαρκέλλας: Το μοιραίο λάθος της κοκκινομάλλας – Οι αλλαγές στην εμφάνισή της (video)

Αλλαγές στην εμφάνισή της προκειμένου να μην την αναγνωρίσουν οι αστυνομικοί είχε κάνει η κοκκινομάλλα γυναίκα, που είναι ύποπτη για την αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον Alpha όταν οι αστυνομικοί την εντόπισαν στην παραλία της Κατερίνης, διαπίστωσαν πως η γυναίκα είχε κόψει κοντά τα μαλλιά της, σχεδόν τα είχε ξυρίσει.

Τη γυναίκα που κρατείται στην ασφάλεια, αναγνώρισαν τόσο η μητέρα όσο και ο πατριός της Μαρκέλλας,

Πρόκειται για μια παλιά τους γειτόνισσα, με την οποία είχαν στενές σχέσεις και για κάποιο διάστημα μπαινόβγαινε σχεδόν καθημερινά στο σπίτι τους.

Το μοιραίο λάθος

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, το λάθος που έκανε η γυναίκα και βρέθηκε από τους αστυνομικούς, ήταν ότι κάλεσε ταξί το πρωί του Σαββάτου, για να την πάει στην Κατερίνη. Κάμερες έχουν καταγράψει την γυναίκα να μπαίνει στο ταξί.

Ταυτόχρονα, η μικρή Μαρκέλλα ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι η γυναίκα που την κρατούσε μάλλον θα έφυγε ταξίδι γιατί ετοίμαζε τη βαλίτσα της.

Η 10χρονη Μαρκέλλα αναγνώρισε την κοκκινομάλλα που φέρεται να την άρπαξε, αλλά προς το παρόν το κίνητρο της πράξης παραμένει αδιευκρίνιστο και ενδεχομένως αυτό να αποσαφηνιστεί μόλις εντοπιστεί και εξεταστεί από τους αστυνομικούς.

«Να διερευνηθεί αν υπάρχουν ενδείξεις παλαιότερης χρήσης ναρκωτικών»

Μιλώντας στο MEGA ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης για το κοκτέιλ ναρκωτικών που βρέθηκε στον οργανισμό της μικρής Μαρκέλλας, είπε ότι «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να χορηγηθεί ένα τέτοιο κοκτέιλ σε παιδί. Ήταν επικίνδυνο για τη ζωή του παιδιού. Θα πρέπει να διερευνηθούν οι ουσίες και ποσοτικά…».

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε με νόημα ότι «το ερώτημα είναι πότε έγινε η χορήγηση ουσιών στην 10χρονη και αν υπάρχουν ενδείξεις παλαιότερης χρήσης».

Καμπανάκι από τον πρόεδρο από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Όπως είπε ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος από το «Χαμόγελο του Παιδιού», μπορεί να γίνονται προσπάθειες για να λυθεί η υπόθεση της απαγωγής αλλά όχι για το τι θα συμβεί με τη Μαρκέλλα από δω και πέρα.

«Πρέπει να ενημερωθεί η κοινή γνώμη που νοιάστηκε γι’ αυτό το παιδί. Η εισαγγελία ελπίζω να έχει τεκμηριώσει την απόφασή της για το πώς πρέπει να καλυφθεί το μέλλον του, μέσα από τις κοινωνικές έρευνες, για σωθεί το παιδί και να ξεφύγει από τη φρίκη που πέρασε», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα