«Τρέλα» στο Λος Άντζελες στο ντεμπούτο του ΛεΜπρόν Τζέιμς (εικόνες – video)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε την πολυαναμενόμενη πρώτη του εμφάνιση στο Λος Άντζελες, σε ένα παιχνίδι που μόνο την αίσθηση φιλικού δεν είχε. Στην ήττα (111-113) από τους Ντένβερ Νάγκετς. Ο σούπερ σταρ του NBA κατάφερε να καταλάβει και την κορυφή στο Top 5 από τα πέντε παιχνίδια της preseason που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες,

ενώ στη νέα του… πόλη επικράτησε «τρέλα» και πανικός για το ντεμπούτο του. Είναι χαρακτηριστικό πως στα αποδυτήρια των Λέικερς υπήρχαν δέκα τηλεοπτικά συνεργεία και δεκάδες δημοσιογράφοι, λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα κόντρα στους Νάγκετς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους στο «Στέιπλες Σέντερ», αλλά δεν μπόρεσε ν’ αποτρέψει την ήττα της ομάδα του (προηγήθηκε ακόμα και με 18 πόντους διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο) από τους Ντένβερ Νάγκετς (έκαναν 25 λάθη). Ο «Βασιλιάς» του ΝΒΑ προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα του, αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήρθε σε δεύτερη μοίρα. Είχε στο ενεργητικό του 13 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα, δείχνοντας κάποιες πλευρές του πληθωρικού ταλέντου του.

Όπως είπαμε, «δημιούργησε» και highlights Τζέιμς με τη νέα ομάδα του και πρόλαβε να προσφέρει θέαμα στα λεπτά που αγωνίστηκε. Το πρώτο του καλάθι το πέτυχε με 6’43” να απομένουν για τη λήξη της πρώτης περιόδου και ήταν μάλιστα κάρφωμα. Το πρώτο του κάρφωμα ως παίκτης των Λέικερς, το οποίο προκάλεσε… τρέλα στο κοινό του Στέιπλς Σέντερ, που το πανηγύρισε σαν να είχε βάλει το νικητήριο καλάθι σε ματς τίτλου.

I’m not sure I’ve ever seen the Lakers locker room like this after a regular season game, let alone a preseason game. pic.twitter.com/O1xlb5rENP

Arash Markazi (@ArashMarkazi) 3 Οκτωβρίου 2018

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κέρδισε το Νο. 1 στο Top 5 από τα πέντε παιχνίδια της preseason χάρις σε μία πανέμορφη σκαστή ασίστ στον Μπράντον Ίνγκραμ. Στο Top 5 συμμετέχουν ακόμα ο Τζρου Χόλιντεϊ, ο Γκόρντον Χέιγουορντ, ο Τζαλίλ Όκαφορ και ο ΤζαΒέιλ ΜακΓκί.

#LeBronJames makes home debut with #LosAngeles Lakers at Staples Center

Keywords
Τυχαία Θέματα