Τραγική κατάληξη: Νεκρός ο εξαφανισμένος ηθοποιός – Τον έψαχνε και η Αγγελική Νικολούλη (video)

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού βρέθηκε, τελικά, ο 34χρονος ηθοποιός Στράτος Βαλσαμίδης. Τα ίχνη του είχαν χαθεί εδώ και μία εβδομάδα… Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «ALPHA», το πτώμα του νεαρού ηθοποιού εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης (12/12). Τον έψαχνε και η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως του Τούνελ» την Παρασκευή (13/12) θα ασχολιόταν με την εξαφάνισή του.

Οι συνθήκες του θανάτου του εγείρουν πολλά ερωτήματα, με δεδομένο ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε σε δρόμο με κίνηση, πράγμα που

καθιστά αδύνατο να βρισκόταν εκεί νεκρός, επί μία εβδομάδα και να μην το είχε αντιληφθεί κανείς.

Για την εξαφάνιση του 34χρονου ηθοποιού, μάλιστα, είχε εκδοθεί silver alert, καθώς είχε κριθεί ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο – φόβοι που επαληθεύτηκαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «ALPHA» τα αίτια του θανάτου παραμένουν αδιευκρίνιστα, αφού ο ιατροδικαστής δεν έχει καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα και αναμένονται ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Όπως αναφέρθηκε, την υπόθεση της εξαφάνισης του Στράτου Βαλσαμίδη ερευνούσε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», της Αγγελικής Νικολούλη μετά από σχετική έκκληση της οικογένειας του άτυχου νεαρού άνδρα. Και τελικά αυτή η υπόθεση είχε την πιο άσχημη εξέλιξη.

Πότε έκλεισε το κινητό του

Το τελευταίο στίγμα από το κινητό του νεαρού δόθηκε το Σάββατο (07/12) στις 09.05 το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ιατροδικαστικά δεδομένα τα αίτια του θανάτου του είναι απροσδιόριστα με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Τι είπε η Αγγελική Νικολούλη

Η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «ALPHA» και ανέφερε πως είναι σοκαρισμένη από τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

«Έχουμε σοκαριστεί από την είδηση του θανάτου του Στράτου ανήμερα της γιορτής του γιατί θα τον αναζητούσαμε απόψε με τη μητέρα του και την αδερφή του. Έχουμε συγκεντρώσει και στοιχεία για αυτή την περίεργη υπόθεση και έχουμε εικόνες από βίντεο.

Μας ζήτησε η οικογένειά του να συνεχίσουμε την έρευνα γιατί πιστεύουν ότι κάποιοι αφαίρεσαν τη ζωή του Στράτου και τον μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε. Θα τα δούμε όλα απόψε όπως και την έρευνα των ιατροδικαστών», ανέφερε η δημοσιογράφος.

(πληροφορίες από ALPHA, anikolouli.gr)

Πηγή: Τραγική κατάληξη: Νεκρός ο εξαφανισμένος ηθοποιός – Τον έψαχνε και η Αγγελική Νικολούλη (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα