Τουρίστρια άρπαξε με την βία ένα μωρό καρχαρία από την θάλασσα και εκείνο την δάγκωσε (video)

Για πολλούς ανθρώπους θεωρείται αυτονόητο πως το να αρπάξεις με τη βία ένα μωρό καρχαρία από τη θάλασσα, ο οποίος παλεύει αντανακλαστικά και μόνο στα χέρια σου για να ξεφύγει, δεν είναι καθόλου καλή ιδέα.

Ωστόσο για μια γυναίκα στην Βραζιλία δεν ήταν, με αποτέλεσμα να το καταλάβει τελικά με πολύ άσχημο τρόπο. Όλα συνέβησαν την περασμένη Δευτέρα σε μια παραλία στο νησί Fernando de Noronha της Βραζιλίας.

Η γυναίκα, που κατάγεται από τη χώρα, ήταν εκεί σε διακοπές με τον σύζυγό της όταν είδαν έναν μικρό Κίτρινο Καρχαρία να κολυμπά πολύ κοντά στην ακτή και αποφάσισε να τον αρπάξει από

το νερό για μια φωτογραφία. Όπως ήταν φυσικό, ο μικρός καρχαρίας δεν χάρηκε καθόλου με την πρωτοβουλία της και μόλις εκείνη τον έβγαλε από το νερό, την δάγκωσε χώνοντας τα δόντια του στα δάχτυλά της, τόσο βαθιά που χρειάστηκε να του ανοίξουν με το ζόρι το σαγόνι για να την αφήσει.

Στη συνέχεια τον πέταξαν ξανά στη θάλασσα. Μετά το περιστατικό η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου χρειάστηκε να κάνει τέσσερα ράμματα. Οι Κίτρινοι Καρχαρίες είναι προστατευόμενα είδη και η παρενόχληση τους τιμωρείται με πρόστιμο μέχρι και 1.600 δολάρια. Δεδομένου όμως πως το περιστατικό συνέβη εντός προστατευόμενης περιοχής του νησιού, το πρόστιμο ήταν διπλάσιο. Το ζευγάρι κλήθηκε να πληρώσει για την πράξη του 3.200 δολάρια έκαστος.

Δείτε το βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα