Το «ζυγίζει» για δήμαρχος Αθηναίων ο Γερουλάνος

Επιβεβαίωσε τις φημολογίες σύμφωνα με τις οποίες εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για τη δημαρχία της Αθήνας ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γερουλάνος μιλώντας στον Xfm 943 τόνισε χαρακτηριστικά: «Σκέφτομαι να

κατέβω ως υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, αλλά για να το κάνω πρέπει να ξέρω τις παραμέτρους και να εξακριβώσω αν μπορώ να ανταπεξέλθω. Για να πάρω την απόφαση πρέπει να είμαι σίγουρος ότι μπορώ να το κάνω καλά».

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε μάλιστα πως δεν έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από το Κίνημα Αλλαγής, παραδεχόμενος ωστόσο ότι «υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και θετική διάθεση».

Παράλληλα, ο κ. Γερουλάνος ανέφερε πως ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες για ενδεχόμενη υποψηφιότητά του στην Αθήνα «είναι να αποκτήσω πλήρη εικόνα για τον δήμο, την εσωτερική του λειτουργία και τον βαθμό εξυπηρέτησης των αναγκών των πολιτών. Ακριβώς αυτό κάνω όλες αυτές τις μέρες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Στη συνέχεια άφησε και ορισμένες αιχμές για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, υπογραμμίζοντας: «Δεν θα καταφέρουμε τίποτα αν απλώς αλλάξουμε την ταμπέλα και μείνουμε ίδιοι. Αυτό που είπα από την πρώτη στιγμή στην απόφαση να αλλάξει το όνομα, να γίνει «Ελιά», ΚΙΝΑΛ, ότι το βασικό είναι να υπάρχει σχέδιο που να αφορά όλη την Ελλάδα. Έπρεπε πρώτα να ανασυγκροτήσουμε τον χώρο και μετά να συζητήσουμε την ανάπτυξή του. Κάναμε το ανάποδο».

Τέλος, αναφερθείς στην περίφημη φράση του Θεόδωρου Πάγκαλου «μαζί τα φάγαμε» τόνισε: «Από την αρχή διαφώνησα μαζί του γιατί κάποιος έφαγε μπιφτέκι και κάποιος ψίχουλα, αλλά κάποιος έστρωσε το τραπέζι».

Keywords
Τυχαία Θέματα