Πέταξε χωρίς τον Σπανούλη ο Ολυμπιακός για το Gomelsky Cup στη Μόσχα (εικόνες)

Στις δεδομένες απουσίες των Δημήτρη Αγραβάνη και Κώστα Παπανικολάου από τους δύο αγώνες του Ολυμπιακού στο Gomelsky Cup στη Μόσχα, προστέθηκε αυτή του Βασίλη Σπανούλη.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού εμφάνισε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, ο Σπανούλης

μετέβη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά τα συμπτώματα γαστρεντερίτιδας ήταν τόσο έντονα που υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο σπίτι του.

Μετά την προπόνηση στο ΣΕΦ, η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αφίχθη στο αεροδρόμιο της Αθήνας στις 16:30. Η ομάδα του Ολυμπιακού αναχώρησε αργότερα το απόγευμα της Παρασκευής (28/9) για την πρωτεύουσα της Ρωσίας, όπου το Σάββατο (29/9) αντιμετωπίζει στις 16:00 την Αναντολού Εφές. Ανάλογα με το αποτέλεσμα, την Κυριακή, η ομάδα του Πειραιά θα αγωνιστεί απέναντι ή στην Ούνιξ Καζάν ή στην «οικοδέσποινα» ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στην Αθήνα έμεινε και ο Κώστας Παπανικολάου (οστικό οίδημα), αλλά και ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος δεν έχει μπει στις ομαδικές προπονήσεις μέχρι στιγμής.

Το πρόγραμμα του τουρνουά «Gomelsky Cup» έχει ως εξής:

Σάββατο, 29/09

Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός 16:00

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ούνικς Καζάν 19:00

Κυριακή, (30/09)

«Μικρός» τελικός 16:00
Τελικός 19:00

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Φωτογραφίες: intime.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα