Ξαφνική αλλαγή με τον διαιτητή στο ντέρμπι, έρχεται άλλος Ελβετός – Χωρίς Λιβάγια στην Κρήτη (εικόνες)

Ο Σάντρο Σέρερ μπορεί να ορίστηκε αλλά δεν θα διευθύνει το ντέρμπι πρωταθλήματος της 5ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, καθώς αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού, όπως ανακοίνωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ελβετίας. Τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» θα πάρει ένας άλλος συμπατριώτης του, ο 35χρονος (και διεθνής από το 2011) Σαν Φενταγί.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κατόπιν ενημέρωσης της Π.Ο. Ελβετίας ο ορισμένος για τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (πρωτάθλημα Super League 2018-2019, 30/09/2018 και ώρα 20:30, γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης) διαιτητής Sandro Schaerer, λόγω τραυματισμού, αντικαταστάθηκε από τον επίσης Ελβετό διαιτητή San Fedayi».

****
Χωρίς τον ηγέτη της θα αγωνιστεί η ΑΕΚ εναντίον του ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο Μάρκο Λιβάγια αντιμετώπισε στην προπόνηση της Πέμπτης (27/9) ελαφρές ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους, τις οποίες δεν έχει ξεπεράσει εντελώς κι έτσι έμεινε εκτός αποστολής για το σαββατιάτικο (29/9, 20:30) ματς της 5ης αγωνιστικής της Super League. Μια πολύ σημαντική απώλεια για την πρωταθλήτρια, που επίσης δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Αλεφ, Μπογέ, Αλμπάνη, αλλά και τον Μάριο Οικονόμου, που δεν συμπεριλαμβάνεται στους 20 του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Αυτοί είναι οι εξής: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιούσης, Γιακουμάκης, Κλωναρίδης, Πόνσε. Η αποστολή αναχωρεί το απόγευμα (19:00) για το Ηράκλειο.

****

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα βάλει ο Ολυμπιακός, καθώς καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 41.000 ευρώ, όπως αποφάσισε η πειθαρχική επιτροπή της UEFA. Οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν για τα όσα συνέβησαν στον πρώτο αγώνα με την Μπέρνλι στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο ματς των play off του Europa League.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες τιμωρήθηκαν για ρίψη αντικειμένων, μπλοκαρισμένες σκάλες και πυρσούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι Αγγλοι θα πληρώσουν πρόστιμο 5.000 ευρώ για την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, για ρίψη αντικειμένων στο γήπεδο.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα