Το συγκινητικό αντίο της Μενεγάκη και τα λόγια του Λάκη Λαζόπουλου που θα θυμάται πάντα (video)

Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της μετά από 30 χρόνια καριέρας.

Η παρουσιάστρια μαζί με τους συνεργάτες της – παλιούς και νέους – και με την οικογένειά της στα παρασκήνια, χαιρέτησε τον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια ήταν στο πλευρό της, ενώ κλείνοντας θυμήθηκε τα λόγια του αγαπημένου της φίλου Λάκη Λαζόπουλου.

«Ωραία διαδρομή και θέλω με χαρά να κλείσουμε. Έναν έναν όλους σας, σας ευχαριστώ.

Ελπίζω τα μάτια μου να σας είπαν πολλά σήμερα πιο πολλά από όσα σας είπε η φωνή μου. Θα σας ψάχνω και θα με ψάχνετε. Αλλά να θυμάστε κάτι, η ζωή συνεχίζεται και είναι όλο εκπλήξεις. Γιατί όπως έλεγε και ένας φίλος μου, Λάκη τη θυμάμαι πάντα “Ελενίτσα μου όταν η ζωή πάψει να σε εκπλήσσει είναι θάνατος”. Καλή συνέχεια παιδιά. Εις το επανιδείν όποτε και αν, δεν έχει σημασία, σημασία έχει η διαδρομή και όχι το φινάλε. Καλό καλοκαίρι! Καλή ζωή με υγεία».

Με τον Λάκη Λαζόπουλο διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια πολύ φιλικές σχέσεις. Της έστειλε και ο ίδιος, όπως μάθαμε, ένα μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο με αφορμή την τελευταία της εκπομπή στον Alpha.

Άλλωστε, όπως ίσως δεν ξέρετε, ο Λάκης Λαζόπουλος είχε επιλέξει (πριν ξεκινήσει η τεράστια καριέρα της) την Ελένη Μενεγάκη – ανάμεσα σε πολλές υποψήφιες – για να πρωταγωνιστήσει στον video clip του τραγουδιού «Έχω απόψε ραντεβού», το οποίο ναι μεν δεν προβλήθηκε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση, αλλά βρίσκεται στα αρχεία του Λάκη Λαζόπουλου.

Η φιλία τους και η αγάπη τους ο ένας για τον άλλον ξεκίνησε πριν τις τηλεοπτικές τους συναντήσεις.

Μαζί διάνυσαν ένα μεγάλο μέρος της διαδρομής τους στον Alpha και θα πρέπει να ξέρετε ότι η Ελένη Μενεγάκη ήταν αυτή που ώθησε τον Λάκη Λαζόπουλο να αυξήσει την τηλεοπτική διάρκεια της εμβληματικής εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» από μισή ώρα σε δύο ώρες.

Του είχε πει τότε: «Αν δεν κάνεις χορταστική εκπομπή, δεν πρόκειται οι Έλληνες να σε ευχαριστηθούν».

Και ο Λάκης Λαζόπουλος άκουσε την ξανθιά φίλη του.

«Καμία πιο ωραία απ’ αυτή σε όλους τους τομείς», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος όταν του ζητήσαμε να τοποθετηθεί για την Ελένη Μενεγάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα