Το μενού της ημέρας από το Forky

Το Forky προτείνει για σήμερα, Παρασκευή:

Κυρίως πιάτα:

Σολομός με σάλτσα εσπεριδοειδών και ρύζι: Σολομός ψητός με κρασάτη σάλτσα από εσπεριδοειδή και εστραγκόν συνοδεύεται από ρύζι καστανό και basmati ανάμεικτο.

Γλυκόξινο κοτόπουλο με πιπεριές και ρύζι basmati: Μπουκίτσες κοτόπουλο

με τρίχρωμες πιπεριές, κολοκυθάκι, καλαμπόκι, κρεμμυδάκι φρέσκο και σκόρδο σε μια γλυκόξινη σάλτσα με σόγια και teriyaki sauce. Συνοδεύεται από ρύζι basmati.

Γίγαντες φούρνου με μυρωδικά και πιπεριές Φλωρίνης: Το απόλυτο πιάτο του Βορρά: γίγαντες με μπαστουνάκια από πιπεριές Φλωρίνης και φρέσκα μυρωδικά σιγοψημένοι στο φούρνο.

Σαλάτες:

Σαλάτα Caesar’s Forky: Φρέσκια σαλάτα με iceberg, κοτόπουλο, μπέικον, πιτάκια αραβικής, αγγούρι & καλαμπόκι. Συνοδεύεται από sauce μουστάρδας με γιαούρτι (112 kcal).

Σαλάτα ντάκος: Σαλάτα με γεύση Ελλάδας. Αυθεντικός Ντάκος με παξιμάδια, φέτα, τομάτα, ελιές καλαμών & κάπαρη. Αρωματίζεται με μαϊντανό & ρίγανη.

Σαλάτα πράσινη: Δροσερή σαλάτα με μαρούλι, ρόκα & σπανάκι. Συνοδεύεται με τοματίνια, κρουτόν, καλαμπόκι, φρέσκο κρεμμυδάκι, άνιθο & sauce vinegraitte (193kcal).

Σαλάτα με ρόκα, σπανάκι και μπέικον: Δροσερή βάση με ρόκα και σπανάκι, εμπλουτισμένη με μπέικον, παρμεζάνα, τοματίνια & κρουτόν. Συνοδεύεται από vinaigrette balsamico με μέλι (154kcal).

Πράσινα σαλατικά με ζαμπόν: Σαλάτα με iceberg, ζαμπόν καπνιστό, τυρί edam, τοματίνια, πράσινη & κόκκινη πιπεριά και καλαμπόκι. Αρωματίζεται από μαϊντανό και συνοδεύεται από vinaigrette Worchester (208kcal).

Σαλάτα με λάχανο και καρότο: Σαλάτα με λάχανο, καρότο, φρέσκο κρεμμυδάκι, άνιθο & μαϊντανό. Συνοδεύεται από sauce vinaigrette με μουστάρδα (193kcal).

Σαλάτα ζυμαρικών με καπνιστό ζαμπόν και ανθότυρο: Φαρφάλες ολικής άλεσης με καπνιστό ζαμπόν καπνιστό, ανθότυρο, φρέσκο κρεμμυδάκι, τρίχρωμες πιπεριές και dressing sauce vinaigrette (193 kcal).

Πιάτα του μήνα:

Μπιφτεκάκια σχάρας από Black Angus με ψητές πατατούλες και μπέικον: Μπιφτεκάκια από 100% μοσχαρίσιο κιμά Black Angus ζυμωμένα με κρεμμυδάκι, σκόρδο και θυμάρι. Συνοδεύονται από ψητές πατατούλες baby με ελαιόλαδο, δενδρολίβανο και ψιλοκομμένο μπέικον.

Κριθαρότο λαχανικών: Κριθαρότο του αγρού: κριθαράκι με λεπτοκομμένα κολοκυθάκια, καρότα και μανιτάρια, δεμένα σε σάλτσα τομάτας με μυρωδικά.
Απολαύστε το πιάτο σας με τριμμένο τυρί (105 kcal).

Πηγή: Το μενού της ημέρας από το Forky - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα