Το κοπή τη τσίπα

*** Μεγάλο ενδιαφέρον των διεθνών χρηματαγορών για την πίτα του Μάκη Βορίδη. Αυτή τη στιγμή θεωρείται το καλύτερο επενδυτικό προϊόν, καθώς ακόμα και ο χρυσός είναι φθηνότερος από τη χρυσή πίτα. Δεν αποκλείεται να εισαχθεί και στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης με τον κωδικό τίτλο «tsekouropita».

*** Με δεδομένο ότι η βασιλόπιτα του Βορίδη κόστισε 12 χιλιάρικα, το αρνί που θα σουβλίσει το Πάσχα αναμένεται να φτάσει περίπου στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

*** Ο Μπάμπης

Παπαδημητρίου δήλωσε ότι μέσα του είναι ευτυχής για τη δολοφονία Σουλεϊμανί. Μέσα του, εκεί που σε κάποια γωνιά, αναπαύεται η «σοβαρή Χρυσή Αυγή», την οποία ονειρεύτηκε, όταν δημοσιογραφούσε.

*** Νέα επιστολή Πομπέο με την οποία δηλώνει ότι μας αγαπά και μας στηρίζει. Το νέο αμυντικό δόγμα της χώρας θα είναι να στήσουμε φράγμα στα σύνορα με τις επιστολές και τις δηλώσεις αγάπης, ώστε να μη διανοηθεί ποτέ η Τουρκία να επιτεθεί.

*** Οι φασίστες έδειραν και πάλι δημοσιογράφο, αλλά δεν υπήρξε προσαγωγή, αφού κανείς από τους παρόντες δεν σύχναζε στα Εξάρχεια ή στο Κουκάκι και δεν είχε επισκεφθεί ποτέ τη Βαρκελώνη.

*** Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, δεν γνωρίζει ακριβώς ποιο είναι το ποσοστό του ΑΕΠ που δίνεται για την Παιδεία. Δεν πειράζει. Ένας υπουργός αρκεί να ξέρει ποιο είναι το ποσοστό που πήρε το κόμμα στις εκλογές και το ποσοστό των μετακλητών επί του συνόλου των εργαζομένων του υπουργείου. Όλα τα άλλα είναι περιττά.

*** Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δήλωσε ότι έχουμε ζωτικά συμφέροντα στη Λιβύη επειδή παλιά  οι Μανιάτες, όταν ήθελαν να φύγουν, λόγω βεντέτας για να γλυτώσουν τα χειρότερα, πήγαιναν στη Λιβύη. Αυτός είναι γεννημένος για υπουργός Εξωτερικών. Να σκάσει μύτη στο Βερολίνο και να ρίξει στο τραπέζι τις βεντέτες των Μανιατών, να υπογράψουν αμέσως εκεχειρία οι εμπλεκόμενες πλευρές για να γλυτώσουν από τον παραλογισμό.

Πηγή: Το κοπή τη τσίπα - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα