Αυτός είναι ο άνδρα που επιτέθηκε στη 12χρονη στο Πέραμα και αυτή τον ακινητοποίησε με Κουνγκ Φου

Τα στοιχεία αλλά και τη φωτογραφία του άνδρα που κατηγορείται ότι επιτέθηκε για να βιάσει μία 12χρονη στις 4 Ιανουαρίου, στο Πέραμα έδωσε στη δημοσιότητα την Τρίτη 21 Ιανουαρίου η ΕΛΑΣ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον IBRAHIM YOUSSEF του RIAD, που γεννήθηκε στην Αίγυπτο.


Η δημοσιοποίηση γίνεται να βρεθούν και άλλες παρόμοιες έπιθέσεις. Στο πλαίσιο

αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4411008 του Τμήματος Ασφαλείας Περάματος και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το χρονικό της υπόθεσης 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η ανήλικη, ο άντρας της επιτέθηκε, ωστόσο εκείνη δεν έχασε τη ψυχραιμία της και τον έβγαλε νοκ άουτ με πολεμικές τέχνες.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα έκανε το καθιερωμένο δρομολόγιο με το τοπικό λεωφορείο για να επιστρέψει στο σπίτι της στο Πέραμα. Μέσα σε αυτό ήταν και ο 25χρονος. Όταν κατέβηκε στην στάση, ο άντρας την ακολούθησε και την άγγιξε στο στήθος, η 12χρονη όμως δεν έχασε την ψυχραιμία της.

Όπως η ίδια αφηγήθηκε αρχικά της ζήτησε βοήθεια για να βγει στην Καλλιθέα, στη συνέχεια όμως την άγγιξε στο στήθος.

«Ξαφνικά με άγγιξε στο στήθος, εγώ πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω, του έχωσα μια κλωτσιά μέσα στα μούτρα, ζαλίστηκε, μετά του έχωσα και δυο γροθιές έπεσε πάνω στο αμάξι, έβαλα τις φωνές βγήκε η μάνα μου έξω και μετά άρχισε και έτρεχε πανικοβλημένος» είχε πει η νεαρή μαθήτρια στο Star.

Ο νεαρός προσπάθησε να ξεφύγει αλλά συνελήφθη από την ασφάλεια Περάματος. Μάλιστα, οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το πρόσωπό του μελανιασμένο από τα χτυπήματα της 12χρονης μαθήτριας.

Πηγή: Αυτός είναι ο άνδρα που επιτέθηκε στη 12χρονη στο Πέραμα και αυτή τον ακινητοποίησε με Κουνγκ Φου - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα