Το χρυσό προβάδισμα της νέας Δημοκρατίας

Το 70% των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής μετακόμισαν στη Νέα Δημοκρατία. Είναι πέραν του προφανούς ότι αυτοί οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι που ουσιαστικά έδωσαν το χρυσό προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία.

Κι αυτοί ακριβώς οι ψηφοφόροι έχουν απαιτήσεις για μια σκληρή γραμμή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η μετακίνηση αυτή αποδεικνύει περίτρανα την ιδεολογική συγγένεια της Ακροδεξιάς με τη Δεξιά, αλλά φωτίζει και την επιμονή του Κυριάκου στο να έχει σε περίοπτη θέση τον Άδωνη Γεωργιάδη, τον Μάκη Βορίδη και τον Θάνο Πλεύρη. Η επιμονή του αυτή απέδωσε καρπούς. Τώρα όμως καλείται να φάει τους καρπούς αυτούς οι οποίοι είναι εξαιρετικά δύσπεπτοι και θα εμποδίσουν την οποία στροφή σε μία κεντρώα Νέα Δημοκρατία.

Το χρυσό προβάδισμα θα μετατραπεί σε ένα χρυσό ιδεολογικό κλουβί, το οποίο θα εξαναγκάσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απευθύνεται όλο και περισσότερο σε ένα πιο ακροδεξιό ακροατήριο, πράγμα το οποίο θα τον φέρει σε σύγκρουση με τους αληθινά κεντροδεξιούς και νοικοκυραίους, όπως συνηθίζουμε να τους λέμε.

Τι θα γίνει λοιπόν θα αρχίσει να βουλιάζει βάρκες στο Αιγαίο; Θα περνάει ηλεκτροφόρα καλώδια στον Έβρο ή θα καταργήσει τα hot spots στα νησιά;;

Τι θα κάνει με τις άθλιες συνθήκες στα κέντρα υποδοχής προσφύγων;

Θα τους αλλάξει την επίπλωση ή θα τους ξαναβάλει στις βάρκες και θα τους αμολήσει στη Μεσόγειο;

Πολλοί από τους εκλεγέντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πήραν τις έδρες των Χρυσαυγιτών και θα κάθονται και στις θέσεις τους.

Αργά ή γρήγορα το χρυσό προβάδισμα θα αποδειχτεί σε χρυσή αγχόνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα