Το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο καταψηφίζει οργανωμένα στο IMDB τον Γαβρά

Πριν από ακριβώς πέντε μήνες, το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο είχε βάλει στο «στόχαστρό» του την ταινία του Κώστα Γαβρά «Adults In The Room» λόγω της ένταξής της (όπως έγινε με δεκάδες άλλες ταινίες) στον νόμο για την ενίσχυση των οπτικοακουστικών παραγωγών.

Συγκεκριμένα ΜΜΕ και «γαλάζια» τρολ είχαν επιτεθεί με τον χειρότερο τρόπο στον καταξιωμένο και πολυβραβευμένο σκηνοθέτη, ο οποίος μάλιστα είχε απαντήσει σχετικά. 

Ο λόγος; Προφανώς το σενάριο της ταινίας, το οποίο είναι βασισμένο στο βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών,

Γιάνη Βαρουφάκη, σχετικά με τα γεγονότα και το παρασκήνιο της σκληρής διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τους Θεσμούς το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Τώρα, αφού πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια πρεμιέρα της στο 76ο Φεστιβάλ Βενετίας – και πριν φυσικά τη δουν, αφού πρεμιέρα στην Ελλάδα θα κάνει στις 28 Σεπτεμβρίου – ξεκίνησαν να την καταψηφίσουν στο γνωστό κινηματογραφικό site, IMDB, έτσι ώστε να συγκεντρώσει χαμηλά νούμερα από τις κριτικές.

Μέχρι στιγμής η ταινία, την οποία φυσικά ούτε εμείς έχουμε δει για να κρίνουμε, έχει λάβει μόλις 98 ψήφους και έχει συγκεντρώσει ποσοστό 4,4, που είναι πάρα πολύ χαμηλό.

Keywords
Τυχαία Θέματα