Τραγωδία στον Αλμυρό: Τι έδειξε η νεκροψία – Άφαντος ο χειριστής

Τι έδειξε η νεκροψία για το τραγικό δυστύχημα στο λούνα παρκ στον Αλμυρό ΒόλουΝόμιμα όλα τα μηχανήματα ανέφερε ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριαςΆφαντος παραμένει ο χειριστής του παιχνιδιούΕπιδεινώθηκε η υγεία του πατέρα της 13χρονης

Από χτύπημα στο κεφάλι προκλήθηκε ο θάνατος της 13χρονης μαθήτριας που εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι του Λούνα Παρκ στο παζάρι του Αλμυρού Βόλου, σύμφωνα με τη νεκροψία που διενεργήθηκε.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τη νεκροψία- νεκροτομή, το κορίτσι είχε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά κατάγματα. 

Η κηδεία

της 13χρονης θα γίνει αύριο Τρίτη στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Αλμυρό.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα, που έχει συγκλονίσει τον Βόλο αλλά και τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί πλήρως.

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας, ο Χρήστος Νάστος, δικηγόρος της 73χρονης ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, τα μέτρα ασφαλείας όλων των μηχανημάτων ήταν άριστα, συμπληρώνοντας ότι δεν τίθεται θέμα άδειας για το συγκεκριμένο μηχάνημα.

Ωστόσο η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ είχε κατηγορηθεί για παρόμοιο ατύχημα στη Χαλκίδα, το 2009, όταν τότε είχε τραυματιστεί στο ίδιο παιχνίδι ένα 9χρονο κορίτσι.

Άφαντος ο χειριστής

Την ίδια στιγμή άφαντος παραμένει ο χειριστής του παιχνιδιού, 32χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές που μετά το τραγικό περιστατικό εξαφανίστηκε και αναζητείται από την αστυνομία. 

Ο κ. Νάστος δήλωσε ότι τράπηκε σε φυγή γιατί φοβήθηκε, πρόσθεσε δε ότι ενδεχομένως και σήμερα θα παρουσιαστεί αυτοβούλως στην αστυνομία.

Επιδείνωση της υγείας του πατέρα της 13χρονης

Επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του πατέρα της 13χρονης μαθήτριας που έχασε τη ζωή της όταν εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι του Λούνα Παρκ στο παζάρι του Αλμυρού Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, ο πατέρας της 13χρονης, που μετά την τραγωδία αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και νοσηλεύεται στη Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου, παρουσίασε σοβαρές αρρυθμίες και από τους γιατρούς κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Keywords
Τυχαία Θέματα