«Της σχολής Μητσοτάκη – Μπακογιάννη ο Δημοσχάκης», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Φαρμακερή» από την αρχή μέχρι το τέλος της ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις δηλώσεις του Αναστάσιου Δημοσχάκη περί Συνθήκης της Λοζάνης.

Η Κουμουνδούρου «καρφώνει» τη Νέα Δημοκρατία για τη στάση της -και κυρίως τη στάση της Ντόρας Μπακογιάννη- αναφορικά με την Τουρκία, ενώ σχολιάζει

για τον βουλευτή Έβρου πως «αλλάζει θέσεις κάθε λίγες ώρες, ενώ θεωρεί ότι μπορεί να ασκεί εξωτερική πολιτική με λογύδρια από τηλεοπτικούς σταθμούς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο κ. Δημοσχάκης έχει διδαχθεί εξωτερική πολιτική από την μεγάλη σχολή Μητσοτάκη-Μπακογιάννη. Αλλάζει θέσεις κάθε λίγες ώρες, ενώ θεωρεί ότι μπορεί να ασκεί εξωτερική πολιτική με λογύδρια από τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ευτυχώς για τη χώρα, αναγκάστηκε να πάρει πίσω την προηγούμενη, επικίνδυνη για τα συμφέροντα της χώρας μας, δήλωσή του. Καλοδεχούμενο το σάλπισμα άτακτης υποχώρησης, έστω και διανθισμένο με πομφόλυγες περί μονταζιέρας, κρυστάλλων και αυθεντικότητας….

Όσο για τον κ. Μητσοτάκη, περιμένουμε ακόμα να πάρει θέση για τα περί «επαίσχυντης Συνθήκης της Λοζάνης». Φαίνεται ότι ακόμα συζητά με την κ. Μπακογιάννη για την καίρια παρέμβασή της στην ορκωμοσία Ερντογάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα