Στη Σίτι με ρεκόρ ο Μαχρέζ – Έγινε ακριβότερος αφρικανός παίκτης (εικόνες – video)

Με εξάμηνη καθυστέρηση, ο Ριγιάντ Μαχρέζ, έγινε κάτοικος Μάντσεστερ, καθώς ανακοινώθηκε από τη Σίτι, και έγινε μάλιστα ο ακριβότερος αφρικανός παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο είχε πιέσει με κάθε τρόπο για να υπογράψει στους «πολίτες», ανήκει πλέον στο δυναμικό των πρωταθλητών Αγγλίας.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ανακοίνωσε την απόκτηση του μέχρι πρότινος άσου της Λέστερ, ο οποίος πριν από δύο χρόνια (2015-2016) είχε συμβάλλει καθοριστικά στην κατάκτηση

του τίτλου της Premier League από τις «αλεπούδες». Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 27χρονος άσος έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2024, ενώ σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης οι «πολίτες» για να τον φέρουν στο «Ετιχαντ» δαπάνησαν το ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Έτσι, ο Μαχρέζ έγινε ο ακριβότερος αφρικανός ποδοσφαιριστής στην ιστορία, αφήνοντας στην δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα, τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, που πήγε από την Ντόρτμουντ στην Αρσεναλ, έναντι 63 εκατομμυρίων ευρώ.

The boss welcomed Man City's new boy, Riyad Mahrez.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σίτι, Μαχρέζ – Έγινε,siti, machrez – egine