Την «πόρτα» της ΝΔ χτυπά ο Κατσίκης – «Έχω αρκετές προτάσεις από άλλα κόμματα»

Την επιθυμία του να επιστρέψει στη ΝΔ εξέφρασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης, μετά την απόφαση του Πάνου Καμμένου να μην κατέβει το κόμμα του στις εθνικές εκλογές της &ης Ιουλίου.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στον ρ/σ «Παραπολιτικά», ο κ. Κατσίκης τόνισε ότι δεν έχει εκφράσει την επιθυμία αυτή για πρώτη φορά, αλλά «από εκεί και

πέρα είναι θέμα της ΝΔ».

Όπως ισχυρίστηκε, μάλιστα, έχει «αρκετές προτάσεις από άλλα κόμματα» και είναι θέμα λίγων 24ώρων μέχρι να αποφασίσει και να ανακοινώσει τη νέα του πολιτική στέγη, όπου «θα μεταφέρω τους χιλιάδες ψηφοφόρους που αποτελούν την εκλογική μου δύναμη», όπως είπε.

«Ο Καμμένος μας αποδέσμευσε προκειμένου να κάνουμε αυτό που πιστεύουμε εμείς σωστό»

Σχετικά με την απόφαση Καμμένου να μην κατέβουν οι ΑΝΕΛ στις εκλογές, ο κ. Κατσίκης ανέφερε: «Δεν κατεβαίνουμε, πάρθηκε μια απόφαση η οποία δεν ήταν ομόφωνη, υπήρχαν φωνές, μεταξύ των οποίων και η δική μου, οι οποίες εισηγήθηκαν το αντίθετο. Η τελική απόφαση κατά πλειοψηφία ελήφθη να μην κατέβουμε».

«Ο κ. Καμμένος αποδέσμευσε όλους τους βουλευτές του αφού ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη για τη συντριπτική ήττα στις ευρωεκλογές, μας αποδέσμευσε προκειμένου να κάνουμε αυτό που πιστεύουμε εμείς σωστό», πρόσθεσε ο κ. Κατσίκης.

Υ.Γ: Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες από την Πειραιώς, η ΝΔ δεν προτίθεται να κατεβάσει κανένα στέλεχος των ΑΝΕΛ στα ψηφοδέλτιά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατσίκης – Έχω,katsikis – echo