Ένα ζευγάρι πίσω από την άγρια δολοφονία της 80χρονης στον Πειραιά – «Τη σκοτώσαμε την κ…» (video)

Την άτυχη γυναίκα βασάνισαν μέχρι θανάτου ένας 44χρονος Έλληνας και μια 39χρονη Βουλγάρα – καταζητούνται- ως ηθικός αυτουργός κατηγορείται ο γείτονάς της, ο οποίος είχε δώσει πληροφορίες στους δυο δράστεςΈκπληκτοι οι αξιωματικοί από την κυνικότητα των δραστών, με βάση τους διαλόγους που είχαν μεταξύ τους και με γνωστά τους πρόσωπαΜετά τη ληστεία στο σπίτι της άτυχης γυναίκας πούλησαν δυο δαχτυλίδια της έναντι 39 ευρώ

Η ελληνική αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει τη δολοφονία 80χρονης γυναίκας που είχε σημειωθεί τον περασμένο Νοέμβριο στα Καμίνια του Πειραιά

(στην οδό Θεσσαλονίκης 66 ) με κίνητρο τη ληστεία. Την άτυχη γυναίκα βασάνισαν μέχρι θανάτου ένα ζευγάρι (ένας 44χρονος Έλληνας και μια 39χρονη Βουλγάρα, που καταζητούνται), ενώ ως ηθικός αυτουργός κατηγορείται ο γείτονάς της, ο οποίος είχε δώσει πληροφορίες στους δυο δράστες.

Οι αξιωματικοί έμειναν έκπληκτοι από την κυνικότητα με την οποία οι δυο δράστες δεν δίστασαν να χτυπήσουν πολύ άσχημα και να βασανίζουν τη γυναίκα, ενώ αργότερα πούλησαν δυο δαχτυλίδια της έναντι 39 ευρώ. Αυτό αποκαλύφθηκε και από τις συνομιλίες που είχαν οι δράστες, με βάση και τα όσα είχαν εκμυστηρευτεί σε οικία τους πρόσωπα.

«Δεν καθόταν ήσυχη, ήταν ζόρικη, τη χτυπούσαμε για να μας πει που έχει τα χρήματα», έλεγαν οι δράστες, οι οποίοι για τουλάχιστον δυο ώρες βασάνιζαν την 80χρονη, πατώντας την στο στέρνο και στο κεφάλι ενώ την χτυπούσαν και στα πλευρά.

Επίσης, όταν οι δράστες έμαθαν από τα ΜΜΕ ότι η ηλικιωμένη εξέπνευσε στο νοσοκομείο έλεγαν χαρακτηριστικά: «Τη σκοτώσαμε την κ…». Οι αξιωματικοί της ελληνικής αστυνομίας στέκονται στον τρόπο που χτύπησαν την ηλικιωμένη και στην απαξίωση της ανθρώπινης ζωής από τους δράστες.

Ως φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας φέρονται ένας 44χρονος έλληνας σεσημασμένος (φέρεται να έχει διαφύγει στο εξωτερικό) που αναζητείται και η 39χρονη αλλοδαπή σύντροφός του. Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται αυτή τη στιγμή ένας 40χρονος έλληνας γείτονας της 80χρονης. Αυτός φέρεται να είχε δώσει πληροφορίες στους δράστες, όπως ότι έμεινε σε «καλό» σπίτι και ντυνόταν καλά.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 53χρονου αλλοδαπού για υπόθαλψη εγκληματία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 44χρονος είχε κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για ληστεία, κλοπές, ναρκωτικά, σωματικές βλάβες, εμπρησμό, βιασμό, ενώ ο 40χρονος είχε κατηγορηθεί για ληστείες, κλοπές και ναρκωτικά.

Να θυμίσουμε ότι η άτυχη ηλικιωμένη είχε βρεθεί τραυματισμένη στο διαμέρισμά της, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αφού πρώτα η ίδια κατάφερε να ειδοποιήσει οικείο της πρόσωπο. Απεβίωσε έπειτα από βαριές κακώσεις που είχαν προέλθει από αιχμηρό όργανο.

Δείτε ρεπορτάζ από τα Δελτία Ειδήσεων του ΣΚΑΪ και της ΕΡΤ, μαζί και τους διαλόγους των δραστών:

Keywords
Τυχαία Θέματα