Τιερί Ανρί: «Μίλησε» η καρδιά του, δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση της Μονακό (εικόνες – video)

Σίγουρος για τον εαυτό του και την επιλογή του εμφανίστηκε ο Τιερί Ανρί κατά την παρουσίασή του από τη Μονακό. Ο νέος προπονητής της ομάδας του Πριγκιπάτου αναφέρθηκε στις επιρροές του και στη σχέση του με τον γαλλικό Τύπο. Ο πρώην σπουδαίος άσος που ξεκίνησε την καριέρα του ως παίκτης από τη Μονακό, πήρε τη θέση του Λεονάρντο Ζαρντίμ με στόχο να βοηθήσει την πρώτο του αγάπη για να ανακάμψει. Από τον Αύγουστο του 2016 ήταν στο… πλευρό του Ρομπέρτο

Μαρτίνεθ στον πάγκο της εθνικής ομάδας του Βελγίου.

«Όταν ήρθε η πρόταση της Μονακό, μου φάνηκε λογικό να απαντήσω θετικά. Ήταν μια απόφαση καρδιάς. Ξέρετε πόσο δεμένος είμαι με το Λονδίνο και την Άρσεναλ, αλλά από εδώ άρχισα. Είναι όνειρο για μένα να αρχίσω από εδώ και σαν προπονητής. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Λεονάρντο Ζαρντίμ, που αποχώρησε. Ο σύλλογος τού οφείλει πολλά. Η κατάσταση στην ομάδα είναι δύσκολη και το πρώτο μας μέλημα είναι να βρούμε ισορροπία και να απολαύσουμε ξανά το παιχνίδι. Έχω τη φλόγα μέσα μου, αλλά δε νιώθω στρες», τόνισε ο Τιερί Ανρί.

Μιλώντας για τις επιρροές του στην προπονητική, είπε: «Έμαθα πολλά από αρκετούς προπονητές. Ο Βενγκέρ με έμαθε να είμαι καλός επαγγελματίας. Ο Γκουαρντιόλα ήταν επίσης σημείο αναφοράς και είχα την τύχη να τον δω να δουλεύει από κοντά».

Όσο για τις διαμάχες που είχε με μερίδα των ΜΜΕ ως ποδοσφαιριστής ανέφερε: «Δεν με απασχολούν πλέον. Η καριέρα μου ως παίκτης έχει τελειώσει, πλέον είμαι εδώ ως προπονητής. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα