Κανένα στοιχείο από την αστυνομία για τα δυο άτομα που πλησίασαν τον Ζακ πριν το λιντσάρισμα (video)

Έχουν περάσει 25 ημέρες από το λιντσάρισμα του Ζακ και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ταυτότητα των δύο ατόμων που τον πλησίασαν πριν μπει στο κοσμηματοπωλείοΟ αρμόδιος ανακριτής έχει ζητήσει από τις 9 Οκτωβρίου από τις αστυνομικές αρχές πληροφορίες για τα δύο άτομα, άλλα η απάντηση είναι αρνητική

Στο σκοτάδι παραμένουν ακόμα οι έρευνες στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου και για τον τρόπο που έχασε τη ζωή του σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια.

Εχουν περάσει 25 ημέρες από την επίθεση, αλλά αρχές και συνήγοροι φαίνεται πως είναι στο σκοτάδι. Ο αρμόδιος ανακριτής

έχει ζητήσει από τις 9 Οκτωβρίου από τις αστυνομικές αρχές πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα δύο ατόμων με τα οποία συνομιλεί ο Ζακ Κωστόπουλος λίγο πριν μπει στο κοσμηματοπωλείο.

Η απάντηση έρχεται μία ημέρα μετά και είναι αρνητική, καθώς η αστυνομία σε έγγραφό της τονίζει ότι δεν υπάρχουν νέα στοιχεία. «Η αστυνομία δεν προσκομίζει στον ανακριτή ως όφειλε στοιχεία αποδεικτικά σύμφωνα με τη συνήθη διαδικασία που τηρείται στις περιπτώσεις αυτές», τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας Αννα Παπαρρούσου.

Παράλληλα η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου ζητά να διερευνηθεί τυχόν ρατσιστικό κίνητρο στην υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, που έχασε τη ζωή του αφού ξυλοκοπήθηκε άγρια.

Ζητά να διερευνηθούν οι συνθήκες της υπόθεσης θανάτου προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει παραβιαστεί και ο νόμος 4285/2014 που τιμωρεί τα ρατσιστικά εγκλήματα. Αφορμή για την παραγγελία της αποτέλεσαν δημοσιεύματα του Τύπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα