Θεσσαλονίκη: Άνοιξε η Νέα Παραλία και μπόλικος κόσμος πήγε για περίπατο (video)

Δεκτή έγινε από τον Νίκο Χαρδαλιά, η εισήγηση του δημάρχου στη Θεσσαλονίκη, Κωνσταντίνου Ζέρβα και του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, για να ανοίξει η Νέα Παραλία και αυτό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας (27/04), με μπόλικο κόσμο να πηγαίνει για περίπατο και ποδήλατο.

Τα περιοριστικά μέτρα που είχαν ανακοινωθεί είχαν ισχύ

μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (27/04) και έγινε, μάλιστα, άρση τους νωρίτερα, όπως είχε ανακοινώσει και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Τα κιγκλιδώματα είχαν ανοίξει και οι πολίτες κυκλοφορούσαν… κανονικά και κατά δεκάδες όλο το απόγευμα με τους αστυνομικούς να προχωρούν απλώς σε έλεγχο των σχετικών εγγράφων και SMS. Πολλοί έκαναν και ποδήλατο.

Υπενθυμίζεται ότι και την Κυριακή (26/04) κόσμος έδειξε… τάσεις φυγής από το σπίτι του, όπως φάνηκε και στην παραλιακή στην Αθήνα. Πολλά πρόστιμα δόθηκαν και το Σάββατο (25/04) σε όλη την Ελλάδα για άσκοπες μετακινήσεις. Την ώρα οι γιατροί της Αθήνας προειδοποιούν: «Τηρείτε τα μέτρα, λίγα 24ωρα αρκούν για να αυξηθούν τα κρούσματα».

 

Δείτε φωτογραφίες από τη Θεσσαλονίκη:

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: Θεσσαλονίκη: Άνοιξε η Νέα Παραλία και μπόλικος κόσμος πήγε για περίπατο (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα