Θέσεις γιατρών στον Δήμο Νεάπολης – Συκεών

Το ∆ηµοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης – Συκεών ανακοινώνει τη σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου µε συνολικά πέντε (5) άτοµα για την κάλυψη αναγκών του ∆ηµοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης – Συκεών, που εδρεύει στο ∆ήµο Νεάπολης Συκεών µε αντικείµενο την παροχή υπηρεσιών ιατρικής περίθαλψης και παρακολούθησης, την Ιατρική υποστήριξη, την παροχή ιατρικών οδηγιών, την εξέταση, την χορήγηση φαρµακευτικής αγωγής και συνταγογράφησης, την παραποµπή για παρακλινικές εξετάσεις, συνολικής διάρκειας έως ένα (1) έτος . Ειδικότερα θα απασχοληθεί ανά τόπο

εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης ο εξής αριθµός ατόµων, µε τα αντίστοιχα απαιτούµενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

1 ΠΕ Ιατρός Νευρολόγος 1 ΠΕ Ιατρός Παθολόγος 1 ΠΕ Ιατρός Ωτορινολαρυγγολόγος 1 ΠΕ Ιατρός Ψυχίατρο1 Π.Ε. Παιδίατρο

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση µε τα απαιτούµενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: στο Γ΄ ΚΑΠΗ Συκεών, στον 2ο όροφο, Μεσολογγίου µε Περγάµου γωνία, ΤΚ 56626, Συκιές, υπόψη κας Αλεξίου Σοφίας, τηλέφωνο επικοινωνίας 2310-639355 ( από τις 8,30 πµ έως 16,00 µµ).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς, το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι από 16/9/2017 έως και 25/9/2017.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης – Συκεών ανακοινώνει τη σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου µε συνολικά τρία (3) άτοµα για την κάλυψη αναγκών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Νεάπολης – Συκεών, που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, µε αντικείµενο την εκτέλεση του έργου: «Εναρµόνιση Οικογενειακής και Επαγγελµατικής Ζωής» συνολικής διάρκειας από την υπογραφή της σύµβασης έως 31/08/2018. Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης και ειδικότητα ο εξής αριθµός ατόµων, µε τα αντίστοιχα απαιτούµενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

1 ΠΕ Παιδίατρος1 ΠΕ Παιδίατρος – Νεογνολόγος1 ΠΕ Ιατρός Γενικής Ιατρικής

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν µε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφηµερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστηµα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Νεάπολης – Συκεών (Ελ. Βενιζέλου 125 Νεάπολη), υπόψη κου Γκαγκανιάρα Κωνσταντίνου (τηλ. επικοινωνίας: 2313 329544)

Keywords
Τυχαία Θέματα