Θέσεις εργασίας στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων

Ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους, μόνιμους ή με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας απόσπασης, συνοδευόμενη από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα 4 σελίδων το μέγιστο, για την κάλυψη δύο (2) θέσεων στην Οργανική Μονάδα Οικονομικής Πολιτικής της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας (Μ.Ε.Α.) στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι προς κάλυψη θέσεις και το αντικείμενο εργασίας έχουν ως εξής:

Μία (1) θέση ΠΕ Εφοριακού για θέματα φορολογικής πολιτικής.Μία
(1) θέση ΠΕ Τελωνειακού για θέματα τελωνειακής πολιτικής.

Τα απαραίτητα προσόντα για την κάλυψη των προς πλήρωση θέσεων είναι τα ακόλουθα:

1. Πτυχίο Ανώτατης Σχολής Ελληνικού Πανεπιστημίου ή Πανεπιστημίου της αλλοδαπής, αναγνωρισμένο από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Αλλοδαπών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.).

2. Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας (C2*) η οποία να αποδεικνύεται από αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών. (* Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες)

3. Πραγματική υπηρεσία ή εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών σε θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης.

4. Πραγματική υπηρεσία ή εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 8 ετών σε φορολογικά ή τελωνειακά θέματα

5. α) Για τη θέση ΠΕ Εφοριακού, ενδελεχής γνώση και κατανόηση των φορολογικών αντικειμένων και της φορολογικής νομοθεσίας, ιδιαίτερα σε θέματα άμεσης και έμμεσης φορολογίας και των συναφών διαδικασιών.

6) Για τη θέση ΠΕ Τελωνειακού, ενδελεχής γνώση και κατανόηση του Κοινοτικού και Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, ιδιαίτερα σε θέματα τελωνειακών διαδικασιών και Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης.

6. Θετική κατάταξη στο αντίστοιχο ΠΘΕ όσον αφορά τις επαγγελματικές ικανότητες:

α) Ομαδική εργασία και Συνεργασία

β) Λήψη Αποφάσεων

γ) Επίλυση Προβλημάτων

δ) Προσαρμοστικότητα

Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι, αρμοδιότητάς μας, καλούνται να υποβάλουν:

α) τη σχετική αίτηση, η οποία πρέπει να φέρει την υπογραφή του υποψηφίου και να έχει επεξεργαστεί μέσω σαρωτή (scanner), πριν την ηλεκτρονική υποβολή της

β) το βιογραφικό σημείωμα και

γ) όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποστήριξης της υποψηφιότητάς τους, το αργότερο μέχρι και 27/11/2017, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση: p. [email protected] αναγράφοντας στο θέμα: «Για την πλήρωση της θέσης στη Μ.Ε.Α.- Ε.Ε. στις Βρυξέλλες».

Keywords
Τυχαία Θέματα