Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανές στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας

Θανατηφόρο τροχαίο με έναν νεκρό σημειώθηκε στο 15,5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής Οδού Βόνιτσας – Κανδήλας στην Αιτωλοακαρνανία. Το δυστύχημα συνέβη στο ύψος της στο ύψος της Παλαίρου. 

Ειδικότερα, 57χρονος οδηγώντας τη μηχανή του, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 87χρονος, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θανάσιμος τραυματισμός του τελευταίου και ο ελαφρύς τραυματισμός του 57χρονου.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκώνπρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος και σχηματίστηκε δικογραφία.

Στο

νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα οδηγός στην Κω

Στην Κω στην περιοχή Ψαλίδι, στο ύψος του «Imperial Grecotel», γυναίκα έχασε για άγνωστο λόγο, τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, με αποτέλεσμα τη σφοδρή πρόσκρουση σε δέντρο.

Άμεσα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και έγινε η διακομιδή της οδηγού – εργαζόμενη σε ξενοδοχείο – στο νοσοκομείο. Η άτυχη γυναίκα φέρει πολλαπλά κατάγματα.

Τροχαίο με εγκλωβισμό σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου

Τα τροχαία ατυχήματα είναι καθημερινό φαινόμενο στην Κρήτη. Ένα ακόμα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23/08), όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν στην οδό Σμπώκου, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στο Ηράκλειο, έπεσε πάνω στις μπάρες, στη συνέχεια γύρισε στους δύο τροχούς και ακινητοποιήθηκε χτυπώντας σε σταθμευμένο όχημα…

Ο οδηγός του οχήματος εγκλωβίστηκε μέσα στο ΙΧ και χρειάστηκε η επέμβαση πυροσβεστών. Άνδρες της Τροχαίας βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, ενώ απέτρεπαν τη διέλευση των οχημάτων έως ότου αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία.

Πηγή: agriniosite.gr, aerasnews.gr, aegeanews.gr, ekriti.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα