«Θα αλλάξει χέρια η ΠΑΕ» – Τέλος ο Πέκχαρτ για ΠΑΟ, πήγε στη Λας Πάλμας

Συνεχίζουν να θεωρούν δεδομένη την αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ως το τέλος του μήνα, από το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζο και τονίζουν ότι αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Ο Τόμας Πέκχαρτ… χάθηκε, αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λας Πάλμας.

Το θέμα της εισόδου του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ στους «πράσινους» έχει τραβήξει αρκετά χρονικά, αλλά φαίνεται ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία κι αποτελεί θέμα… χρόνου. Εάν λάβουμε υπόψη τα όσα αναφέρουν από το περιβάλλον

του Γιάννη Αλαφούζου. Φέρεται ότι οι επαφές έχουν προχωρήσει στο τελικό στάδιο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου θα αλλάξει χέρια η ΠΑΕ», τόνιζαν οι άνθρωποι που εμπλέκονται στις συζητήσεις όπως αναφέρει το «Έθνος». Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ενημερώσει το οικονομικό επιτελείο του πως θα καλύψει μέσα στην εβδομάδα και το υπόλοιπο μέρος της τρέχουσας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου των 20 εκατ. ευρώ-έχει μείνει ένα ποσό περί τα 5,7 εκατ. ευρώ-και η εκτίμηση των δύο πλευρών είναι πως ως το τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Την ίδια ώρα, οριστικά «ναυάγησε» η μεταγραφή του Τόμας Πέκχαρτ στον Παναθηναϊκό. Ο τσέχος επιθετικός βρήκε πολύ μικρή την πρόταση των «πράσινων” και αποφάσισε να πει το «ναι” στη Λας Πάλμας και τη νέα σεζόν θα παίζει στη Β’ Ισπανίας. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε φυσικά το γεγονός πως τεχνικός της ισπανικής ομάδας είναι ο Μανόλο Χιμένεθ, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην ΑΕΚ. Ο τσέχος φορ, ο οποίος πέρυσι έπαιξε στο Ισραήλ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη νέα ομάδα του.

****
Οριστικά κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο της Καλλιθέας θα πραγματοποιηθεί το φιλικό με τον Λεβαδειακό και έτσι ο κόσμος των «πράσινων» για ακόμα μία φορά δεν θα δει την ομάδα του. Και μιλάμε για την πρόβα τζενεράλε που αποφασίστηκε να διεξαχθεί τελικώς στο Ελ Πάσο.
Μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το ΟΑΚΑ και την άρνηση της ΠΑΕ να αποδεχθεί την προσφορά του Ερασιτέχνη για τη Λεωφόρο, η επόμενη επιλογή ήταν το γήπεδο της Καλλιθέας.

Παρ’ όλα αυτά, υπό τον φόβο αντιδράσεων από την πλευρά του κόσμου, οι «πράσινοι» αποφάσισαν το συγκεκριμένο φιλικό να διεξαχθεί χωρίς κόσμο. Να σημειωθεί πως υπήρξε σκέψη να γίνει το ματς ακόμα και στη Λιβαδειά, αλλά, ο Γιώργος Δώνης επιθυμούσε το τελευταίο αυτό ματς πριν από την έναρξη των επίσημων αναμετρήσεων για το πρωτάθλημα, να διεξαχθεί εντός Αττικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα