Χωρίς Νάτχο και στη ρεβάνς με τη Λουκέρνη ο Ολυμπιακός (εικόνα)

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μάρτινς άφησε εκτός αποστολής για τη ρεβάνς με τη Λουκέρνη για τον γ’ προκριματικό Europa League, τον Μπίμπαρς Νάτχο, ο οποίος δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος. Σε αυτήν βρίσκεται κανονικά ο Γιασίν Μεριά. Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν το πρωί στο Ρέντη και μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την ελβετική ομάδα.

Ο

ισραηλινός μέσος δεν είναι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και θα χρειαστεί κάποιες μέρες για να είναι έτοιμος. Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός υπολογίζεται από τον προπονητή του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λουκέρνη. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να πάρει χρόνο συμμετοχής ο αφρικανός στόπερ ως αλλαγή.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψουν στην Ελβετία για τη ρεβάνς του 4-0 είναι οι: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σκαφίδας, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς, Χατζισαφί, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο, Ανσαριφάρντ.

The players selected for the 2nd leg match of @EuropaLeague 3rd qualifying round (Thursday 16/8) vs @FCL_1901.#olympiacos #UEL #LUZOLY #squadlist pic.twitter.com/9hsbbvEeSy

Olympiacos FC (@olympiacos_org) 14 Αυγούστου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα