Τένις: Συγκλονίζει η ιστορία του Λάσλο Τζέρε – Η αφιέρωση στους γονείς του που δεν είναι κοντά του

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η ξέφρενη πορεία του Λάσλο Τζέρε στο τουρνουά του Ρίο ντε Τζανέιρο και ο σέρβος τενίστας συγκλόνισε, καθώς αφιέρωσε τη νίκη του στους γονείς του που δεν τους έχει, πλέον, κοντά του. Μήνυμα του έστειλε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο 23χρονος αθλητής επικράτησε με 6-3, 7-5 του Φέλιξ Αλιασίμ από τον Καναδά και έφτασε στην κατάκτηση του σημαντικότερου τίτλου της καριέρας του, αλλά άπαντες λύγισαν στον νικητήριο λόγο του. Ο Τζέρε έχασε πριν δύο μήνες τον πατέρα του από καρκίνο ενώ επτά χρόνια πριν «έφυγε» και η μητέρα του από την ίδια αρρώστια.

lang="fr">ATP : Laslo Djere: “Je ne compte plus les messages…” #Djere #Serbia #RioOpen #Djkovic #ATP #Story #TV https://t.co/1xinTd0APG

— TennisActu (@TennisActu) 26 Φεβρουαρίου 2019

«Θέλω να αφιερώσω αυτό το τρόπαιο στους γονείς μου. Έχασα την μητέρα μου πριν από επτά χρόνια έτσι θέλω να της το αφιερώσω» σημείωσε ο νεαρός σέρβος τενίστας και συνέχισε: «Στέκομαι εδώ στα 23 μου έχοντας χάσει και τους δύο γονείς μου. Το μόνο που θέλω είναι να τους κάνω περήφανους». Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα με τον ίδιο να μην μπορεί να συνεχίσει.

«Θέλω να το αφιερώσω ακόμη στον μπαμπά μου. Τον έχασα πριν από δύο μήνες. Οι γονείς μου είχαν την μεγαλύτερη επιρροή πάνω μου και εξαιτίας τους έχω γίνει αυτό που είμαι σήμερα. Θέλω πραγματικά να τους το αφιερώσω και ελπίζω να με βλέπουν τώρα» είπε, ακόμη, ο Λάσλο Τζέρε.

“I lost my mom seven years ago and I want to dedicate this one to her. And also to my dad, I lost him two months ago.”

❤️

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > altsantiri
Τένις, Συγκλονίζει, Λάσλο Τζέρε –,tenis, sygklonizei, laslo tzere –