«Τέλος» ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ από την Αίγυπτο

Η εθνική Αιγύπτου απογοήτευσε τα εκατομμύρια των φιλάθλων της και το αποτέλεσμα της παρουσίας της στο Μουντιάλ της Ρωσίας ήταν πολύ κατώτερο των προσδοκιών, καθώς ηττήθηκε ακόμη και από την Σαουδική Αραβία. Ετσι η διοίκηση της ομοσπονδίας της χώρας έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Αργεντινό τεχνικό. Ο 62χρονος τεχνικός δέχθηκε σκληρή κριτική από τον αιγυπτιακό Τύπο και πολλοί τον καλούσαν να αποχωρήσει πριν την λήξη του συμβολαίου του. Τελικά η ομοσπονδία ανακοίνωσε τη λύση

της συνεργασίας τους.

****
Η Γερμανία ξεκίνησε με κακό τρόπο την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της στο Μουντιάλ της Ρωσίας, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από το Μεξικό στο εναρκτήριο παιχνίδι της και παίρνοντας την πρόκριση στους «16» του παγκοσμίου κυπέλλου στις καθυστερήσεις στο ματς κόντρα στη Σουηδία. Ο Γιοακίμ Λεβ και οι παίκτες του δέχονται σφοδρή κριτική για τη συνολική αγωνιστική τους εικόνα (συμπεριλαμβανομένων των φιλικών προετοιμασίας), αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει τη στήριξη της ομοσπονδίας.
Ο πρόεδρος της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Ράινχαρτ Γκρίντελ, ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα παραμονής του Λεβ. «Πριν από το Μουντιάλ ανανεώσαμε το συμβόλαιο του έως το 2022. Μπορεί να ξεκινήσαμε άσχημα, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του. Στη συνέχεια της διοργάνωσης θα πάμε πολύ καλύτερα, αλλά όπως και να έχει, ο Γιοακίμ θα παραμείνει στον πάγκο της εθνικής», τόνισε σχετικά ο Γκρίντελ.

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα