Δημήτρης Σούλτας: Σίες, αποστασίες και ανοησίες

*** Εξαιρετικός ο καιρός αυτού του Ιουνίου. Είσαι βέβαιος ότι θα τελειώσει και θα αρχίσουν οι προσφορές των Χριστουγέννων

*** Αμήχανη η επιστημονική κοινότητα παρακολουθεί το φαινόμενο που παρουσιάζεται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, όπου βουλευτές να συμφωνούν με την πλειοψηφία την οποία στηρίζουν και ένα πρωινό ξυπνούν, θυμούνται ότι διαφωνούν και δηλώνουν ανεξάρτητοι.

*** Η Ν.Δ. αποκρούει τις κατηγορίες περί αποστασίας. Άλλωστε ειδικά στην οικογένεια του προέδρου κανείς δεν θα τολμήσει να ισχυριστεί ότι υπήρξε έστω και ένας που να υπέπεσε σε τέτοιο ολίσθημα.

*** Μέσα του φιλελεύθερου χώρου κατηγορούν τη Σία Κοσιώνη ότι ήταν υπερβολικά σκληρή στη συνέντευξή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Φήμες λένε ότι μετά από τη συνέντευξη ο πρόεδρος της Ν.Δ. νοσηλεύτηκε για ένα 24ωρο στην εντατική του Ευαγγελισμού από την άγρια κακοποίηση.

*** Στην Αλβανία θέλουν τώρα οι ευρωπαίοι εταίροι να στήσουν κέντρα υποδοχής προσφύγων και μεταναστών (όπου θα μαντρωθούν δια βίου) πιστοί στη μεγάλη ευρωπαϊκή αξία που συνοψίζεται στο «Μακριά από τον κώλο μας και όπου θέλει ας είναι».

*** Το ΚΚΕ αποκατέστησε τον Άρη Βελουχιώτη. Μια μάλλον βιαστική ενέργεια καθώς δεν έχει περάσει ούτε ένας αιώνας, που είναι ως γνωστό μια στιγμή στην αιωνιότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα