Ταυτοποιήθηκε ακόμη ένα άτομο για την επίθεση κατά του Μπουτάρη – Στους 12 οι κατηγορούμενοι

Έλληνας 22 ετών, ο οποίος διαμένει στη ΘεσσαλονίκηΑστυνομικός ένας από τους κατηγορούμενουςΣυνεχίζεται η προκαταρκτική εξέταση

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης προχώρησε στην ταυτοποίηση ενός ακόμη ατόμου, για την επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στο πλαίσιο της διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης που συνεχίζεται.

Πρόκειται για Έλληνα 22 ετών, ο οποίος διαμένει στη Θεσσαλονίκη

και ταυτοποιήθηκε για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης και εξύβρισης.

Πλέον, οι κατηγορούμενοι για το περιστατικό έχουν φτάσει τους 12, με τους τέσσερις πρώτους να έχουν οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης με την διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ από τους υπόλοιπους 8 που περιλαμβάνονται στην σχετική δικογραφία, υπενθυμίζεται πως συμπεριλαμβάνεται και ένας αστυνομικός, ηλικίας 44 ετών.

Ο αστυνομικός υπηρετούσε σε υπηρεσία γραφείου από το 2015 εξαιτίας ψυχολογικών προβλημάτων και του είχε αφαιρεθεί και ο υπηρεσιακός του οπλισμός. Σε βάρος του συγκεκριμένου ακολουθείται και διοικητική διαδικασία από την Υπηρεσία του.

Ταυτοποιήθηκε και ο πατέρας που επιτέθηκε κρατώντας το παιδί του στην αγκαλιά

Παράλληλα, αργά το βράδυ της Τετάρτης ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που φέρεται να έβρισε και να έφτυσε τον Μπουτάρη, την ώρα που κρατούσε στα χέρια του το ανήλικο παιδί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι 41 ετών και είναι το τέταρτο κατά σειρά άτομο που ενεπλάκη στα επεισόδια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης και εξύβριση.

Keywords
Τυχαία Θέματα