Θύμα επίθεσης ο φύλακας του πάρκου Δαβάκη στην Καλλιθέα (σκληρές εικόνες – video)

Θύμα φονικής επίθεσης έπεσε ο φύλακας του πάρκου Δαβάκη στην Καλλιθέα. Όταν ο φύλακας ζήτησε από κάποιους θαμώνες να αποχωρήσουν από το πάρκο για να κλειδώσει, του επιτέθηκαν τραυματίζοντας τον βαριά στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσαν δύο αστυνομικοί της ομάδας Ζήτα και παρά τις κλήσεις των αστυνομικών για παροχή βοηθείας από σταθμό του ΕΚΑΒ, ενώ αιμορραγούσε από μια αρκετά μεγάλη πληγή στην περιοχή του κεφαλιού, αναγκάσθηκε να περιμένει για περίπου δύο ώρες μέχρι να έρθει ασθενοφόρο.

Ο

σταθμός του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Κρατικό Νικαίας όπου εκεί χρειάστηκε να κάνει περίπου 10 ράμματα. Στη συνέχεια, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς.

Τα άτομα αμέσως μετά την άναδρη επίθεση σε βάρος του φύλακα του πάρκου, πατέρα ενός 7χρονου παιδιού, σκόρπισαν στη γύρω περιοχή, ενώ ο πρωταγωνιστής της επίθεσης, σύμφωνα με μαρτυρίες, έφυγε τρέχοντας προς τον πεζόδρομο της οδού Ματζαγριωτάκη.

Είχε άγιο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το χτύπημα σε βάρος του για λίγα εκατοστά θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

Πριν μερικά χρόνια από εργατικό ατύχημα στον δήμο Αλίμου όπου εργαζόταν έμεινε αρκετούς μήνες σε κώμα και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε πολύ σοβαρή εγχείρηση κατά την οποία δέχθηκε μόσχευμα στο κρανίο. Αν το χτύπημα το οποίο δέχθηκε ήταν λίγα εκατοστά δεξιότερα, ο Στέλιος Κατσαΐτης θα ήταν νεκρός.

(kallitheaonline.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα