Τα… δικαστήρια δεν έχουν τελειωμό για τον Παναθηναϊκό – Προσφυγή και του Αστέρα για Κουρμπέλη

Οι δικαστικές περιπέτειες του Παναθηναϊκού, λόγω των χρωστούμενων σε παίκτες και ομάδες δεν έχουν σταματημό, καθώς οι προσφυγές έχουν… σκάσει σαν τσουνάμι για τους «πράσινους» τον τελευταίο χρόνο. Προσφυγή κατέθεσε και ο Αστέρας Τρίπολης για οφειλόμενα από την μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Να θυμίσουμε ότι κάποιες υποθέσεις έκλεισαν οριστικά, κάποιες άλλες, όπως του Βέμερ επέφεραν μέχρι και αφαίρεση βαθμών για το «τριφύλλι» και κάποιες άλλες είναι ακόμα σε εκκρεμότητα.

Μετά

από ένα διάστημα όπου δεν είχαν υπάρξει εκδικάσεις, ο Παναθηναϊκός μπαίνει ξανά σε μάχες σε δικαστικό επίπεδο, καθώς οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους την Τρίτη (17/07), την εκδίκαση τεσσάρων υποθέσεων από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ! Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία, στις 16:00 της Τρίτης 17 Ιουλίου είναι προγραμματισμένες οι εκδικάσεις των υποθέσεων των Μάικλ Εσιέν, Σεμπάστιαν Λέτο, Γιώργου Κουτρουμπή και Στέργου Μαρίνου. Στις περιπτώσεις των Λέτο και Κουτρουμπή, υπάρχουν και αιτήματα του Παναθηναϊκού που θα εκδικαστούν με το σύνολο των εκδικάσεων να φτάνει τις έξι αλλά να αφορά σε τέσσερις ποδοσφαιριστές…

Την Παρασκευή (13/7) έγινε γνωστό ότι προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού για οφειλόμενα ύψους 400.000 ευρώ από την μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη κατέθεσε ο Αστέρας Τρίπολης. Για την μετακίνηση είχε συμφωνηθεί να καταβληθεί το ποσό των 700.000 ευρώ. Παρ’ όλα αυτά από την πλευρά των πράσινων για την ώρα έχουν πληρωθεί μόλις οι 300.000 ευρώ και έτσι οι Αρκάδες αποφάσισαν να προχωρήσουν την υπόθεση δικαστικά.

Να αναφέρουμε ότι από την πλευρά της ομάδας της Τρίπολης έχουν γίνει προσπάθειες για να βρεθεί λύση με τον Παναθηναϊκό, αλλά, ουδέποτε τηρήθηκαν τα όσα συμφωνήθηκαν και έτσι αποφάσισαν να καταθέσουν προσφυγή. Βλέποντας τις συνεχόμενες διαβεβαιώσεις από πλευράς Παναθηναϊκού να μην «μεταφράζονται» σε πράξεις. Οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να βρουν λύση με τον Αστέρα εξωδικαστικά, καθώς αν δεν τα καταφέρουν είναι βέβαιο πως ο σύλλογος της Αρκαδίας θα κερδίσει την υπόθεση.

Σημειώνεται πως τα ανοιχτά μέτωπα για τον Παναθηναϊκό είναι ουκ ολίγα καθώς εκκρεμεί η υπόθεση του Λαουτάρο Ρινάλντι, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό πως βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάθεση προσφυγής και ο Πορτογάλος πρώην χαφ των πράσινων, Νούνο Ρέις.

****
Τρία φιλικά ματς θα δώσει ο Παναθηναϊκός μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Από την ερχόμενη Δευτέρα (16/07) έως το τέλος του μήνα η αποστολή των «πρασίνων» θα βρίσκεται στην «χώρα της τουλίπας», όπου και εκεί θα δοθούν τουλάχιστον, τρία, φιλικά.
Μετά την επιστροφή στην Αθήνα και μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος το «τριφύλλι» θα δώσει άλλα τρία τεστ. Το πρώτο στις 5/08 στην Κύπρο κόντρα στην Ομόνοια, θα ακολουθήσει αυτό με την ΑΕΛ στη Λάρισα (12/08), ενώ αναζητείται αντίπαλος για ένα ακόμη ματς στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας μέσα στο επόμενο επταήμερο.

Keywords
Αναζητήσεις
εξωδικο τριπολης για κουρμπελη
Τυχαία Θέματα