Δημήτρης Σούλτας: Είμεθα κατσικωμένοι

*** Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά τρεκλίζοντας σε επίσημη σύνοδο. Η επίσημη δικαιολογία είναι “ισχιαλγία“. Αν σας σταματήσει λοιπόν μπλόκο για αλκοτέστ ζητείστε τους να σας κάνουν εξέταση …στη μέση.

*** Η Τζένη Μπαλατσινού κατέβασε με αυτοθυσία κατσίκα από έναν βράχο. Σήμερα προσφέρει καπέλα σε σαύρες για να αποφύγουν την ηλίαση.

*** Οι Γερμανοί έκαναν ολόκληρη μανούρα στο Eurogroup για τη μη αύξηση του ΦΠΑ στα πέντε νησιά του Αιγαίου που δέχτηκαν τις μεγαλύτερες προσφυγικές ροές. Ψυχούλες για μία ακόμα

φορά, σύντομα θα διαμαρτύρονται γιατί τους κακοχαρακτηρίζουν οι νότιοι.

*** Ο Τραμπ δίνει τελικά τα F- 35 στην Τουρκία, που μέχρι προσφάτως δεν θα τα έδινε. Αυτά για όσους έχουν ξεχάσει ότι η βασική ιδιότητα ενός αμερικάνου προέδρου είναι “πωλητής όπλων”.

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να μπερδεύει την εθνικότητα με την ιθαγένεια κάτι που σημαίνει ότι όποτε ταξιδεύει στην Βρετανία ή την Κύπρο κάτι του κρύβουν.

*** Μπήκαμε και επίσημα στην εποχή, όπου “πέφτει το Instagram” γιατί κάποιος ή κάποια ανθυποσελέμπριτι, αντί να κάνει διακοπές, κάνει καμιά πενηνταριά αναρτήσεις τη μέρα από τις διακοπές του ενημερώνοντάς μας για την … “ορθότητα” των οπισθίων του ή των κοιλιακών του.

Keywords
Τυχαία Θέματα