Σύσσωμη η Λέστερ πήγε στην Ταϊλάνδη και τίμησε τη μνήμη του ιδιοκτήτη της (εικόνες – video)

Οι παίκτες οι προπονητές και άλλα μέλη της Λέστερ έφτασαν στην Ταϊλάνδη για την κηδεία του 60χρονου ιδιοκτήτη της αγγλικής ομάδας, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, που έχασε τη ζωή του όταν κατέπεσε το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε, το Σάββατο στις 27/10.

Το ελικόπτερο συνετρίβη μετά την απογείωσή του από το στάδιο της ομάδας, σκοτώνοντας τον 60χρονο Ταϊλανδό και τέσσερις άλλους συνεπιβαίνοντες.

Η κηδεία ξεκίνησε το Σάββατο

(3/11) με βουδιστικές τελετές και θα διαρκέσει σχεδόν μία εβδομάδα. Οι παίκτες της Λέστερ ταξίδεψαν με πτήση διάρκειας 12 ωρών, μετά την εκτός έδρας νίκη (1-0) επί της Κάρντιφ στο πρωτάθλημα, στο πρώτο παιχνίδι μετά το γεγονός.

Όπως αναφέρει ο αγγλικός σύλλογος, παρέμειναν στην Ταϊλάνδη μέχρι την Κυριακή (4/11) και την Δευτέρα (5-11), πριν επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να προετοιμαστούν για τον εντός έδρας αγώνα με την Μπέρνλι το Σάββατο. Κάποιοι από τους παίκτες δεν ταξίδεψαν, πάντως, ανάμεσά τους και ο Γκρέι, που σημείωσε το νικηφόρο γκολ στο Κάρντιφ. Να θυμίσουμε ότι οι παίκτες στο τελευταίο τους παιχνίδι στο Κάρντιφ ταξίδεψαν οδικώς από το Λέστερ. Οι περισσότεροι λίγες ώρες μετά το δυστύχημα ήταν φοβισμένοι και σοκαρισμένοι και δεν ήθελαν να μπουν σε αεροπλάνο.

Πολλοί από τους αστέρες της ομάδας, όπως ο Βάρντι, ο Μόργκαν και ο Σμάιχελ, μίλησαν στα τοπικά ΜΜΕ για τον τεράστιο αντίκτυπο που είχε ο θάνατος του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία σε αυτούς και στο σύλλογο.

Τις προηγούμενες ημέρες συγκινητικές στιγμές είχαμε και στο γήπεδο της Λέστερ, με τον Τζέιμι Βάρντι να είναι ράκος. Στο Λέστερ βρέθηκε και ο Κλαούντιο Ρανιέρι για να αποχαιρετήσει τον πρώην ιδιοκτήτη με των «αλεπούδων».


Η μνήμη του Βιχάι Σριβανταναπράμπα τιμήθηκε και πριν από τον αγώνα της Λέστερ στο Κάρντιφ, ενώ στο παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ, οι παίκτες στις εμφανίσεις τους είχαν περιβραχιόνιο με το σήμα των «αλεπούδων».

.@LCFC and @CardiffCityFC hold a minute’s silence before last Saturday’s Premier League matchup between the two, in honor of the Foxes’ late owner, Vichai Srivaddhanaprabha.

The whole team flew to Bangkok after the match to pay their respects. pic.twitter.com/7ATXMwSwIm

— Kixby (@kixbyapp) 5 Νοεμβρίου 2018

Both Arsenal and Liverpool pay tribute to Leicester’s late owner Vichai Srivaddhanaprabha at The Emirates Stadium. pic.twitter.com/VEZjuKeYVC

— Squawka News (@SquawkaNews) 3 Νοεμβρίου 2018

Φωτογραφίες: reuters/AP/EPA/gettyimages

Keywords
Τυχαία Θέματα