Η συγκλονιστική αποκάλυψη της 19χρονης που πέταξε το μωρό της σε κάδο στην Πετρούπολη (video)

Η 19χρονη από την Πετρούπολη που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια και πλέον είναι ελεύθερη, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για το οικογενειακό δράμα που έζησε ως παιδί και πώς αυτό την οδήγησε στην κατάσταση που είναι σήμερα, με αποτέλεσμα την αποτρόπαια πράξη της.

Η νεαρή κοπέλα εξομολογείται το πώς πέρασαν τα χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρας της και την κατάθλιψη της μητέρας

της. «Δεν μου έδειχναν ότι νοιάζονται», λέει με τρεμάμενη φωνή.

Παράλληλα σοκάρει η αποκάλυψη για τη δεύτερη εγκυμοσύνη και την άμβλωση που έκανε πριν τον ερχομό του δεύτερου μωρού, που κατέληξε στον κάδο.

Το άγχος του να γίνει αποδεκτή την έσπρωξε σε μια λάθος σχέση και μια πρώτη ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών. «Την πρώτη φορά ένιωσα ότι ντρόπιασα την οικογένεια μου, που μου συνέβη αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την γνωμάτευση ειδικών, η 19χρονη παρουσίασε πρόωρη οξεία επιλόχεια κατάθλιψη με αποτέλεσμα να προβεί στην αποτρόπαια αυτή πράξη.

«Νιώθω ευτυχισμένη που βγήκα ξανά στην κοινωνία. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δικηγόρο μου», δήλωσε η 19χρονη ενώ ζήτηση τη συγχώρεση όλων για την αποτρόπαια πράξη της, μιας και όπως είπε «όλοι κάνουν λάθη».

Keywords
Τυχαία Θέματα