Συνεχίζεται ο «πόλεμος» της ΑΕΚ με τον δήμο

Νέα επεισόδια είχαμε την Πέμπτη (31/5) στο «πόλεμο» της ΑΕΚ με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας/Νέας Χαλκηδόνας σε ότι αφορά στο νέο γήπεδο της Ένωσης! Αυτή τη φορά, επίκεντρο της αντιπαράθεσης αποτέλεσαν οι εγκαταστάσεις του δήμου μέσα στο Άλσος, με την ΑΕΚ να ζητάει να εκδοθεί άμεσα άδεια κατεδάφισης τους ως αυθαίρετα.

Υπήρξε, μάλιστα, παρέμβαση της αστυνομίας

στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας, όπου ο Δήμος εκτελούσε εργασίες στην εγκατάσταση καθαριότητας και προσήχθησαν στο τμήμα ο Αντιδήμαρχος και υπάλληλοι του Δήμου, ενώ λίγο αργότερα έφτασε εκεί και ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος. Στο αστυνομικό τμήμα, μάλιστα, κλήθηκε και ο δασάρχης καθώς κατά τη διάρκεια των εργασιών διαπιστώθηκε και… κοπή δένδρου!

Η ΑΕΚ και η Δικέφαλος 1924 κατέθεσαν στην Αστυνομία φάκελο με φωτογραφίες και άλλο υλικό, θέλοντας να δείξουν πως ο Δήμος κάνει παράνομες ενέργειες, κάνοντας λόγο για αυθαίρετες εγκαταστάσεις μέσα στο Άλσος. Η σχετική καταγγελία στρέφεται κατά του Δημάρχου, του αντιδημάρχου και των Υπαλλήλων του Δήμου που εμπλέκονται. Στην ΑΕΚ «φωνάζουν» και για το άνοιγμα της νέας εισόδου στην εγκατάσταση-την χαρακτηρίζουν αυθαίρετη-με τα οχήματα καθαριότητας.
Σύμφωνα με την πλευρά της Ένωσης, ο Αστυνομικός διευθυντής Νέας Φιλαδέλφειας δεν προχώρησε στις εκθέσεις σύλληψης με τη διαδικασία του αυτοφώρου για τον Αντιδήμαρχο και τους επτά υπαλλήλους, αλλά συνομίλησε με την Εισαγγελέα η οποία του ζήτησε να του διαβιβάσει κατεπειγόντως τη δικογραφία προκειμένου να προχωρήσει εκείνη όλες τις δικαστικές ενέργειες. Στη συνέχεια οι υπάλληλοι του δήμου έμειναν ελεύθεροι, ενώ από την ΑΕΚ τονίστηκε ότι η ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθηθεί αν σκεφτούν να συνεχίσουν τις παράνομες εργασίες.

Όπως αναφέραμε, με νέο έγγραφό της προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, η Ένωση ζητά να εκδοθεί άμεσα άδεια κατεδάφισης για την εγκατάσταση του δήμου μέσα στο Άλσος, αναφέροντας πως είναι αυθαίρετη.

Keywords
Τυχαία Θέματα