Μπλεγμένη σε σκάνδαλο η Μπενφίκα (video)

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στην Πορτογαλία, από τις πληροφορίες που φέρνουν τη Μπενφίκα μπλεγμένη σε σκάνδαλο «στημένων» αγώνων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του τηλεοπτικό δίκτυο «SIC» παίκτες της Μαρίτιμο υποστήριξαν ότι δέχθηκαν προσφορά 40.000 ευρώ έκαστος από τους «αετούς» για να έχουν μειωμένη απόδοση και να χάσουν στην αναμέτρηση των δύο ομάδων που έγινε την 8η Μαΐου του 2016, στο

«Εστάδιο Μπαρέιρος» της Μαδέιρα.

Μάλιστα, το «SIC» υπογραμμίζει πως φέρεται να υπήρξε και συνάντηση ανάμεσα σε δύο παίκτες της Μαρίτιμο και άνθρωπο ο οποίος λειτουργούσε εξ ονόματος της Μπενφίκα, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία. Να αναφέρουμε πως «αετοί» νίκησαν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με 2-0, σε ματς που είχε σκοράρει και ο Κώστας Μήτρογλου! Αυτό το αποτέλεσμα αποδείχθηκε κομβικής σημασίας στην κατάκτηση του τίτλου εκείνης της σεζόν (2015-16). Οι «αετοί» τερμάτισαν 1οι και στο +2 από τη δεύτερη Σπόρτινγκ.

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο για τη δικαιοσύνη. Η διοίκηση της Μπενφίκα αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή της.

Σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, αυτό δεν είναι το μοναδικό ματς των Λουζιτανών τη συγκεκριμένη αγωνιστική περίοδο που ερευνάται από τις αρχές. Επίσης, στο παρελθόν έχουν υπάρξει στην Πορτογαλία και άλλες περιπτώσεις σκανδάλων που αφορούν την… επιρροή αγώνων συγκεκριμένων ομάδων, είτε μέσω διαιτητών, είτε μέσω της Ομοσπονδίας, αλλά στην πορεία οι κατηγορίες κατέρρευσαν!

Keywords
Τυχαία Θέματα