Συμμορία «ρήμαζε» αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας – Χειροπέδες σε πέντε άτομα (εικόνες)

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, σπείρα τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις σε οχήματα στο Κέντρο της Αθήνας.

Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν την προηγούμενη εβδομάδα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πέντε αλλοδαποί, ηλικίας από 18 έως 36 ετών, μέλη της σπείρας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, κατά την οποία αξιοποιήθηκαν όλα τα προανακριτικά στοιχεία, οι δράστες από τα τέλη του Ιουνίου, συνέστησαν συμμορία

με σκοπό την διάπραξη κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, κοσμήματα καθώς και έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών τους.

Στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Πλήθος διαρρηκτικών εργαλείωνΚοσμήματαΈνδεκα πορτοφόλιαΕίκοσι ένα γυαλιά ηλίου και οράσεωςΔώδεκα ηλεκτρονικές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ κλπ)Δεκαέξι usb sticksΔύο δελτία αστυνομικής ταυτότητας τρίτων προσώπωνΈνα σπρέι πιπεριούΈνα κλειδί αυτοκινήτουΤο χρηματικό ποσό των -500- ευρώ

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί δεκαεπτά περιπτώσεις κλοπών στις περιοχές του Συντάγματος, των Εξαρχείων και της Κυψέλης ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση και διατάχθηκε η προφυλάκιση τεσσάρων εξ αυτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα