Στο Δρομοκαΐτειο αντί για το δικαστήριο η 55χρονη που χαράκωνε μωρά – Νέες καταγγελίες (video)

Η 55χρονη γυναίκα οδηγήθηκε την Παρασκευή στο Δρομοκαΐτειο για ψυχιατρικές εξετάσειςΟι γιατροί του ψυχιατρείου έκριναν ότι η γυναίκα πρέπει να παραμείνει εκεί για νοσηλείαΤρεις νέες καταγγελίες εις βάρος τηςΗ ανατριχιαστική απολογία της

Σε ψυχιατρικό ίδρυμα θα μείνει έγκλειστη, ύστερα από εισαγγελική εντολή, η 55χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι χαράκωνε βρέφη σε εμπορικά κέντρα των Νοτίων Προαστίων.

Αναλυτικότερα, η 55χρονη γυναίκα οδηγήθηκε την Παρασκευή στο Δρομοκαΐτειο για ψυχιατρικές εξετάσεις, οι

οποίες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έδειξαν ότι έχει η γυναίκα πρέπει να παραμείνει στο ίδρυμα.

Η δίκη της, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι δεν πρόκειται να διεξαχθεί καθώς οι γιατροί του ψυχιατρείου έκριναν ότι η γυναίκα πρέπει να παραμείνει εκεί για νοσηλεία.

Κατέθεσαν ακόμη τρεις γονείς εις βάρος της

Ακόμη, συμπληρωματική δικογραφία σχηματίστηκε σήμερα σε βάρος της γυναίκας, καθώς ακόμη τρεις γονείς κατέθεσαν εις βάρος της.

Ππρόκειται για μια μητέρα ανήλικων παιδιών, η οποία αναγνωρίστηκε να κάνει χαρακιές με τα νύχια της αλλά και να χτυπάει βρέφη τα οποία πλησίαζε φιλικά σε ένα πρώτο στάδιο και μετά τους έκανε επιθέσεις, μέσα σε εμπορικά καταστήματα.

Oι αστυνομικοί την εντόπισαν με τη βοήθεια υπαλλήλων ιδιωτικής φύλαξης εμπορικού καταστήματος στο οποίο σύχναζε και κατά τη διάρκεια της προσαγωγής της η γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί.

Η ανατριχιαστική απολογία της

«Σας παρακαλώ δεν έχω κάνει τίποτα» είπε στο Δικαστήριο κλαίγοντας χωρίς δάκρυα ενώ πρόσθεσε: «Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει», είπε κατά τη χθεσινή απολογία της.

Keywords
Τυχαία Θέματα